|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Z34A 1.3] Układ świateł stop |
Autor |
Wiadomość |
Terminus
Nowy Forumowicz inż. Obibok

Auto: Colt CZ3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-03-2013, 08:23 [Z34A 1.3] Układ świateł stop
|
|
|
Czy ktoś grzebał przy włączniku stopu?? Rano okazało się że nie mam STOPów, do roboty jakoś dojechałem, ale powrót może być niemiły.
Świeczki sprawne, bezpiecznik sprawny (nawet wymieniony na nowy, ot tak na wsi słuciaj) a nie świeci żadna, podejżany włącznik....
1. Gdzie un jest
2. Czy da się do niego dobrać bez kanału
3. Czy w dziurę gdzie un jest wlezie drobinka jak ja, znaczy 185cm wzwyż i nie wiele mniej w obwodzie.... |
_________________ Diesel - engine's for senior citizens |
|
|
|
 |
Emanuel
Nowy Forumowicz
Auto: Colt CZ5 1,5 DID
Kraj/Country: Finland
Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 20 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 19-03-2013, 00:37
|
|
|
Włącznik stop jest bezpośrednio przy pedale hamulca, dostęp raczej bezproblemowy z kabiny (ewentualnie nogi mogą być na zewnątrzn:P).
Można kupić zamiennik cena jeśli dobrze pamiętam nie przekracza 100zl |
|
|
|
 |
roarflex
Forumowicz

Auto: Lancer CS01,6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-03-2013, 10:21
|
|
|
włącznik to koszt ok 30-40zł za zamiennik. Jest dostępne coś takiego na tzw. popularnym serwisie aukcyjnym:). Oryginał raczej trzeba szukać w używkach jeśli jesteś zainteresowany mogę sprawdzić czy mam. |
|
|
|
 |
|
|