Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Oto mój nowy Miś:)
Autor Wiadomość
sliwek2face 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer 1.8 SB
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-03-2013, 12:05   Oto mój nowy Miś:)

Witam serdecznie,

Należę już do forum kilka miesięcy ale dopiero niecały tydzień teu dorobiłem się swojego Miśka.
Do zakupu przymierzałem się już ponad pół roku temu ,ale z powodu nagłych wydatków musiałem przełozyć kupno auta.
W końcu udało sie uzbierać pieniądze i zacząć poszukiwania.
Upierałem sie przy sedanie w wersji Intense.Kilka obejrzałem jednak były dosyć mocno zużyte w środku z dużymi przbiegami bo blacharce czy innych dziwnych przygodach no i zdecydowanie za drogie na swój stan.
Koniec końców żona namówiła mnie byśmy pojechali obejrzeć SB.

I stało się kupiliśmy Mitsubishi Lancera w SB i to w wersji Invait.
Rok produkcji 2010 na ulice jednak wyjechał w 2011.Przebiek 22K. Benzyna 1.8 z Polskiego salonu .
Auto sprawdzone na wszelkie możliwe sposoby(wręcz przetrzepane).
Sprawuje sie świetnie a i z wyposażenia jestem zadowolony.Nagłosnienie co prawda nie jest Rocforda ale i tak ładnie gra.Brak czujnika cofana mi nie przeszkadza a w razie potrzeby dokupienie go nie jest w cale takie drogie.

Do autka chciałbym w swoim czasie założyć gaz,dołożyc progi i dyfuzor oraz nakladki na klami i może brewki.NA sam koniec może zdecydujemy sie go okleić na mat.

No to chyba na tyle,jak będą wprowadzane zmiany napewno będę wklejał foty:]

Pozdrówki dla wszystkich

Odpowiedz do tematu