Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: mkm
22-03-2013, 18:36
Co myslicie o tym modelu
Autor Wiadomość
Jacekwac 
Nowy Forumowicz

Auto: Peugeot
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-03-2013, 19:06   Co myslicie o tym modelu

Witajcie,

Zamierzam kupic model poniżej, ma ktos jakies info na ten temat? Co myslicie o tej wersji?

http://otomoto.pl/mitsubi...-C28366999.html

Pozdrawiam

waciak 
Forumowicz

Auto: ASX, 1,6 benzyna, invite
Wysłany: 22-03-2013, 15:45   

to pytanie raczej w dziale chcę kupić lancera:-)

pietja 
Forumowicz

Auto: eclipse
Wysłany: 22-03-2013, 17:54   

Wolałbym starszego i mocniejszego kupić... w tej wersji co pokazałeś to dobry Lanos Cię objedzie :twisted:

mkm 
Forumowicz

Auto: Colty
Wysłany: 22-03-2013, 18:36   

Jacekwac, jak jesteś zainteresowany to nie mam daleko :wink:

RalfPi 
Mitsumaniak

Auto: Lancer1.8 SB'10,Giulietta 1.4
Wysłany: 22-03-2013, 21:09   

pietja napisał/a:
Wolałbym starszego i mocniejszego kupić... w tej wersji co pokazałeś to dobry Lanos Cię objedzie

Nie każdy kupuje furę by się ścigać ;)

Jak dla mnie niemożliwie(!) niski przebieg - samochód 5 letni (jakby nie patrzeć) a przejeżdżone ma 25kkm... Bardzo dziwne, ale oczywiście możliwe - myślę, że w tej cenie można znaleźć coś lepszego - to, że samochód nie był użytkowany w zimie wcale nie oznacza (w mojej opinii), że to dobrze.
Pozdrowienia!

mjsystem 
Forumowicz

Auto: ...
Wysłany: 22-03-2013, 21:13   

Jacekwac napisał/a:
Zamierzam kupic model poniżej, ma ktos jakies info na ten temat? Co myslicie o tej wersji?

To wersja z małym zapotrzebowaniem na paliwo. Jeśli wszystko jest OK, to wart uwagi. :wink:

pietja 
Forumowicz

Wysłany: 22-03-2013, 23:58   

RalfPi napisał/a:
Nie każdy kupuje furę by się ścigać ;)

Absolutnie się zgadzam... ale dla własnego bezpieczeństwa warto pomyśleć o mocniejszej wersji i nie chodzi mi tu o evo :wink:

Poza tym wydaje mi się, że Jacekwaw zastanawia się nad takim modelem a nie nad tym egzemplarzem więc nie ma co patrzeć na przebieg itd.
Ale z drugiej strony rzeczywiście masz rację z tym przebiegiem... podejrzanie mało jak na ten rocznik. Ja swoim robię ok. 4000-4500km rocznie gdzie auto zimą stoi w garażu a latem śmiga tylko kilka dni w miesiącu...
...więc albo ktoś sprzedaje bo więcej stoi niż jeździ albo jakiś wał się kroi :twisted:
Po zdjęciach widać, że ten egzemplarz sprzedawany jest prawdopodobnie przez salon TOYOTY a oni nie biorą w rozliczeniu aut z niewiadomą historią :wink:

waciak 
Forumowicz

Auto: ASX, 1,6 benzyna, invite
Wysłany: 23-03-2013, 07:54   

Jacekwac (mój brat) chce kupić ten konkretny model, ASO mitsubishi potwierdziło przebieg podobno, wszystkie przeglądy były autoryzowane, podobno auto zostawił w rozliczeniu emerytowany lekarz z Krakowa, który mało nim jeździł, nie wiem czy to faktycznie aż tak dobrze, ale mimo wszystko auto nie powinno być stłuczone, jak ktoś może na podstawie numeru vin coś jeszcze podpowiedzieć byłoby super

pietja 
Forumowicz

Wysłany: 23-03-2013, 09:26   

waciak napisał/a:
Jacekwac (mój brat) chce kupić ten konkretny model

chyba ten konkretny egzemplarz :wink:

Trik 
Mitsumaniak
1056/KMM

Auto: Lancer 1.5 invite '08
Wysłany: 23-03-2013, 18:42   

Panowie. W ubiegłym roku sprzedałem Fiata Brava 1,4 z 1997, spadek po ojcu od nowości w rodzinie, z przebiegiem :idea: 59,5Kkm. Okazje się zdarzają, kwestia potrzeb właściciela. Inna sprawa że nowa właścicielka musiała trochę w auto zainwestować, bo jak to mawiają jak samochód stoi to tez się psuje. :mrgreen:
Dajmy na to moją żoneczkę. Robi rocznie swoim Lupo jakieś 2,5-3 Kkm rocznie, a jeździ co dziennie. Sadzę z wydechu ja zganiam. :axe:
Ostatnio zmieniony przez Trik 23-03-2013, 18:45, w całości zmieniany 1 raz  

Jacekwac 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 23-03-2013, 18:43   

Mkm, byloby super jakbys mogl zajrzec, ja swoja droga ( prawdopodobńie we torek po swietach) umowie sie na przeglad w Mitsubishi w Krakowie, co do tegp ze auto w rozliczeniu to nie ma watpliwosci, to co podaje czlowiek w salonie toyoty zgadza sie z tym co mowi Mitsubishi Lublin na podstawie numeru vin, fakt ze ponoc silnik za wolny ale z drugiej strony 80 % podrozy to zakupy i praca powiedzmy 8 km w jedna strone, przebieg jest na pierwszy rzut oka bardzo podejrzany, ciekawe czy na pewno nie byl pukniety, zdjecia troszke sa podrasowane, moja odczucia sa raczej malo obiektywne i malo kompetentne wiec kazda opinia bezcenna, a co do osiagow jak juz bede mial wiece kasy to kupie evo :) a nie bede sie czarowal 1,8 :)

Trik 
Mitsumaniak
1056/KMM

Auto: Lancer 1.5 invite '08
Wysłany: 23-03-2013, 18:50   

Po fotkach patrząc to przebieg może być realny. Prawdopodobnie ma lekką wgniotkę na prawych przednich drzwiach jakieś 20cm pod klamką. Ogólnie brakuje mi dobrej fotki pupci i prawego boku.

mkm 
Forumowicz

Auto: Colty
Wysłany: 24-03-2013, 11:28   

pietja napisał/a:

Po zdjęciach widać, że ten egzemplarz sprzedawany jest prawdopodobnie przez salon TOYOTY a oni nie biorą w rozliczeniu aut z niewiadomą historią :wink:

Dokładnie... Czasem nawet z bardzo ciekawą i bogatą historią :mrgreen:
Jacekwac, obstawiam odświeżenie przez salon, czyli zaprawki i zderzaki zrobione.
Jutro podjadę i go oglądnę.

bastek 
Mitsumaniak
kaktusiarz

Auto: Superb,SpaceStar,LS400,SC430,J
Wysłany: 24-03-2013, 14:35   

pietja napisał/a:
Wolałbym starszego i mocniejszego kupić... w tej wersji co pokazałeś to dobry Lanos Cię objedzie

mam taki sam, i kiedyś mnie objechał golf trujka w dizlu z czipem i wielką literką I w napisioe TDI na klapie
i się cieszył w CB że evo objechał

ogldałem ten egzemplarz, wyglądał na ok
dla mnie zdyskwalifikował brak bluetuta, brak ESP, i raczej to, że szukam małego jako drugiego auta. aczkolwiek, już-już prawie kupiłęm :)
jak by był yarisem/coltem/micrą/madzią 2 już byłby mój

auta: nissan almera 2000-2013, Nissan Micra 2012-2029 Mitsubishi lancer 2009-2016 Toyota avensis 2015-2018 Cb125f 2016- 2020, Mitsubishi space star 2018-, Lexus LS400 2018-, Superb 2019-, Junak m12 2020-, Lexus sc430 2021-

Jacekwac 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 24-03-2013, 17:09   

Super mkm, bede bardzo wdzieczny,
Bastek, moze dobrze ze nie kupiles bo moze ja go kupie, apropos twojego Lancelota, to duzo Ci pali?

Odpowiedz do tematu