|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ZBIERZMY SIE ! |
Autor |
Wiadomość |
b00mba [Usunięty]
|
Wysłany: 24-03-2013, 13:30 ZBIERZMY SIE !
|
|
|
Witam.
Panowie i Panie, Fani naszych diamencików, chciałbym serdecznie zaprosic na zlot Miłośników motoryzacji. Impreza odbędzie się 3maja(piątek) o godzinie 13 w malowniczym Bałtowie. Miejsce znane z cyklu imprez z poprzednich lat aut grupy VAG.
Jako ze kilka lat temu udało sie zorganizowac spory spot w Ostrowcu chciałbym to powtórzyc, Starsi MM kojarzą. Otóż chciałbym nadmiecic ze na tym spocie przewidziane jest wiele aut i wiele klubów motoryzacyjnych. Zostałem przez organizatora poproszony o zaproszenie Was i czynie to z wielką przyjemnoscią. ZBIERZMY SIE i pokażmy sie w licznej grupie. Spot przewidziany jest na dwa dni, pierwszy to zjazd samochodów, oglądanie i różne atrakcje, wieczorem impreza z dj. i kto bedzie mogl to zostanie a kto nie to trudno. w każdym bądz razie, napiszcie prosze kto byłby chętny?????
 |
|
|
|
 |
meydey000
Mitsumaniak meydey

Auto: ea5w v6 se; magnum 480 dxi eev
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 26 Mar 2011 Posty: 588 Skąd: TSK Skarżysko Kamienna
|
Wysłany: 27-03-2013, 20:26
|
|
|
co to wieśwagen na mm? |
_________________ jest ryzyko-jest zabawa |
|
|
|
 |
b00mba [Usunięty]
|
Wysłany: 28-03-2013, 10:53
|
|
|
Właśnie widzisz otóż nie Plakat spotu był dosyc kontrowersyjny na stronie, i na fanpage i szcerze powiedziawszy sam nie wiem czemu akurat organizatorzy wybrali "golfa" na zdjecie plataku mając inne możliwości. To jest zlot miłośników motoryzacji gdzie obecnie jest zapisanych 200 pojazdów różnych. Dodałem tu posta, bo wydaje mi sie ze to dobra okazja, miejsce i organizacja na spot, gdzie MM moze sie spotkac w fajnej atmoswerze, z fajnymi grami, zabawami itd wymyślonych przez organizatorów. Z "nieoficjalnych źródeł usłyszałem ze ma tam byc równierz bezpłatna hamownia np... wiec sądze ze fajnie byloby zaparkowac sobie tam w grupce z MM, i pokazac sie jako grupa |
|
|
|
 |
SeXy.KosA
Forumowicz
Auto: Galant 2000r 2.5 v6 Gaz Avance
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-04-2013, 07:52
|
|
|
Ja będę obecny na spocie |
|
|
|
 |
b00mba [Usunięty]
|
Wysłany: 01-05-2013, 12:11
|
|
|
o prosze nareszcie jakas konkretna odpowiedz. Panowie potwierdzam obecność hamowni, i wszelakich atrakcji. Włącznie z filmem, bo wynajęty jest kamerzysta nagrywający całe wydarzenie, oraz media, gazeta swietokrzyska i tv regionalne, zapowiada sie naprawde konkretnie wiec zapraszam zainteresowanych miłoby było jakbyscie dawali odp na forum tu to bysmy sie jakos połączyli tam. |
|
|
|
 |
|
|