|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
dobry warsztat w gdańsku |
Autor |
Wiadomość |
outshined
Nowy Forumowicz
Auto: outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-03-2013, 09:36 dobry warsztat w gdańsku
|
|
|
witam
szukam dobrego warsztatu w Gdańsku (ew Trójmiasto)
chciałbym kupić outlandera z 2005 roku i potrzebują naprawdę sprawnego fachowca od tego modelu - myślę, ze mając duże doświadczenie powie mi więcej niż ludzie z serwisu na temat mojego potencjalnego zakupu - a nie chciałbym się "naciąć" na jakiś beznadziejny egzemplarz
dlatego chciałbym prześwietlić auto u kogoś kto zna te samochody na wylot i pracuje z nimi od lat
zatem jakbyście mogli mi pomóc w namierzeniu dobrego serwisu byłbym szczerze zobowiązany
z góry dziękuje ! |
|
|
|
 |
DJ Fazi
Mitsumaniak Fan bulwarówek

Auto: był Outlander 2.0 DI-D
Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Lis 2010 Posty: 439 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 22-03-2013, 20:21
|
|
|
Ptaszki ćwierkały że jest jakiś magik gdzieś na Wałowej który zna Mitsu, ale poszukaj w dziale Warsztaty w Trójmieście (zbiorczy). |
_________________ glonojad rulezz |
|
|
|
 |
uho
Nowy Forumowicz

Auto: Galant 2.0 16V
|
Wysłany: 25-03-2013, 17:54
|
|
|
DJ Fazi napisał/a: | Ptaszki ćwierkały że jest jakiś magik gdzieś na Wałowej który zna Mitsu, ale poszukaj w dziale Warsztaty w Trójmieście (zbiorczy). |
a czy to przypadkiem nie ten człowiek.. Hondy ogarnia nie wiem jak z Mitsu :
AUTO-MECHANIK Krzysztof Matczak
Wałowa 23
Gdańsk - Centrum
Telefon: (058)301 54 43 kom 0601 658 137 |
|
|
|
 |
|
|