|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wersja -2009 czy +2009? |
Autor |
Wiadomość |
Piter K.O.
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi L200
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-03-2013, 08:22 Wersja -2009 czy +2009?
|
|
|
Witam Wszystkich!
Postanowiłem zamontować hak holowniczy. Firma która ma to robić zadała mi pytanie czy mój L200 jest modelem do 2009 czy też nowszym po 2009. Oczywiście wiąże się to z dużą różnicą w cenie haka. Podobno (jak twierdzi Pan z firmy od haków) w 2009 sprzedawano samochody jeszcze ze starym jak i z nowym typem nadwozia (? cokolwiek to znaczy).
Czy wiecie jak to sprawdzić, czy mam nowe nadwozie czy jeszcze stare!!?
Mój samochód to wersja INTENSE z sierpnia 2009r. Jestem drugim właścicielem tego wozu od 6 miesięcy i oczywiście nie mam pojęcia co się działo w 2009r.
Dziękuje za wszelkie informacje a przy okazji wszystkim forumowiczom życzę WESOŁYCH ŚWIĄT!!! |
|
|
|
 |
Heilsberg
Forumowicz USNI Life Member

Auto: jak w podpisie
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 51 razy Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 925 Skąd: Lidzbark Warmiński
|
Wysłany: 28-03-2013, 13:32
|
|
|
Powiedz Panu, że się nie zna. Zmiana w L200 nastąpiła w 2010 kiedy pojawił się HPek.
Ale trudno tu mówić o w nowym nadwoziu a raczej o liftingu i innej, dłuższej pace. Co to ma do haka to już tylko Pan od haków wie. |
_________________ Pajero II 2,5 TD SWB '96
L200 HP '10
L200 Dakar '05 Silver Beast |
|
|
|
 |
|
|