|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Firebee 09-04-2013, 19:37 |
2 LICYTACJA DLA MMDZIECIOM! - KOSZULKI OD ZESPOŁU BRACIA!!! |
Autor |
Wiadomość |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-04-2013, 19:37 2 LICYTACJA DLA MMDZIECIOM! - KOSZULKI OD ZESPOŁU BRACIA!!!
|
|
|
DWIE KOSZULKI PRZEKAZANO DO NASTĘPNEJ LICYTACJI - DZIĘKUJEMY
Ruszamy z kolejną licytacją, aby zebrać pieniążki na spełnianie marzeń kolejnych dzieciaczków!!! Tym razem jest to licytacja 2 koszulek + pocztówek z autografami członków zespołu Bracia!!!!
I od teraz licytujemy w zmienionej formie, gdyż poprzez Allegro... (wszelkie koszta prowizji ponoszę ja)
Zyski ze sprzedaży koszulek przekazujemy w całości na spełnianie marzeń dzieciaków! Zapraszamy!
link do licytacji na allegro
PAMIĘTAJCIE - LICYTUJEMY NA ALLEGRO! TEN TEMAT JEST ZAMKNIĘTY i do ewentualnych dyskusji zostanie otwarty po zakończeniu licytacji![/b] |
Ostatnio zmieniony przez Firebee 14-05-2013, 21:32, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-04-2013, 20:03
|
|
|
jestem świadomy, że licytacja poprzez Allegro ma swoje wady.... Licytując 2 koszulki w licytacji wieloprzedmiotowej po zakończeniu aukcji wszyscy płacą kwotę "najniższą" z tej czwórki.
Ale mam nadzieję też, że licytacje na allegro przyciągną więcej osób i wypromują naszą Akcję...
poza tym dla osób, które faktycznie będą chciały zapłacić za koszulkę kwotę wyższą niż ta najniższa z czwórki - proszę skorzystać przy wysyłce z opcji "za pobraniem", lub "przelew tradycyjny" i wpłacić taką kwotę jaką uważacie za stosowną:) |
|
|
|
 |
|
|