|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: fj_mike 18-04-2013, 22:38 |
[EAx 97-04] Galant 2,4 GDI srebrny sedan, 1999r., Pruszków. |
Autor |
Wiadomość |
xiltharr
Nowy Forumowicz
Auto: Opel Astra II 08` 1,4 16V
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-04-2013, 15:32 [EAx 97-04] Galant 2,4 GDI srebrny sedan, 1999r., Pruszków.
|
|
|
http://otomoto.pl/mitsubi...-C27145731.html
Wiem, że nie dodałem zdjęć do forum, ale nie mam czasu na zabawy z tym wszystkim. Kopiowanie tego, zapisywanie, rejestracja na stronie z forami itd. to sporo, wybaczcie.
Zależy mi jednak na opinii kogoś kto ogarnia temat. Ten egzemplarz stoi w komisie jakieś 10 km ode mnie i zastanawiam się czy go oglądać. Komis i cena jakoś mnie nie nastawiają pozytywnie, ale zobaczyć zawsze warto. |
|
|
|
 |
Fragu
Mitsumaniak Łukasz

Auto: jest
Pomógł: 50 razy Dołączył: 13 Kwi 2008 Posty: 6077 Skąd: okolice Bydgoszczy
|
Wysłany: 18-04-2013, 16:37
|
|
|
Skoro stoi 10km od Ciebie to z samej ciekawości chyba warto podjechać |
_________________ Zdania są jak tyłek - podzielone.
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 18-04-2013, 22:38
|
|
|
xiltharr napisał/a: | Wiem, że nie dodałem zdjęć do forum, ale nie mam czasu na zabawy z tym wszystkim. |
Bywa
Zamykam. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
|
|