KLUB MITSUMANIAKÓW:) |
Autor |
Wiadomość |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-05-2005, 11:17 Re: KLUB MITSUMANIAKÓW:)
|
|
|
Firebee napisał/a: | Witka.. Proponuję Wam zgłaszanie na priv o numerki klubowe:) Na PW do mnie proszę wysyłać swój nick, pełne imię i nazwisko, model auta, którym się jeździ oraz adres e-mail... Otrzymacie numerek klubowy (obiecuję, że bardzo szybko:)).. Przynależność do klubu nie będzie ot tak dla parady, gdyż klubowicze otrzymają specjalne zniżki w naszym mitsumaniakowym sklepie oraz inne gratyfikacje:)
Tak więc zapraszam na PW !
Pozdrawiam
Firek |
Przejrzałem sobie dziś całą dyskusje na forum.tuning.pl i mam propozycję co do naszego klubu. Nie nadawać wszystkim jak leci przynależności do klubu a osobą sprwdzonym . W dużej mierze znacie się już od dawna, możecie ręczyć za siebie itp. Osoba nie znana powinna mieć rekomendacje jakiegoś innego członka . W przypadku gdy nikt nie zna takiej osoby to proponuje np. poczekać z nadaniem członkostwa przez jakiś czas. Organizujemy czy bedziemy organizować zloty ogólne i regionalne i obecność na zlocie tych osób powinna być obowiązkowa coby się dały poznać innym.
Nie chodzi nam chyba tylko o ilość klubowiczów!! Gadzety firmowe czyli z logo mitsumaniaków powinny nosić osoby tylko godne zaufania.
Do dziś byłem z dumny z posiadania 3 diamentów ale teraz to jakoś tak dziwnie się czuję. Pewnie mi minie jak skończe robotę i zasiade do swojego miska.
Pozdrawiam mitsumaniaków |
Ostatnio zmieniony przez igi 13-05-2005, 15:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
|
Wysłany: 13-05-2005, 13:40
|
|
|
150% racji - narazie wszyscy sie znamy, ale rzeczywiscie w przyszlosci moze ograniczyc to dostep do klubu takich typkow..... |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 13-05-2005, 17:26
|
|
|
ok tylko musimy ustalić na jakiej podstawie osoba jest mniej lub bardziej znana.. Może ograniczyć przyjmowanie do "powyżej 50 postow", wtedy wiemy ze osoba interesuje się Mitsubishi, możemy przeczytać jej wypowiedzi itp, itd..
Oczywiście nie mówię że teraz.. Ale temat do przemyślenia.
Pozdrawiam
Firek |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 13-05-2005, 18:46
|
|
|
Firebee napisał/a: | ok tylko musimy ustalić na jakiej podstawie osoba jest mniej lub bardziej znana.. Może ograniczyć przyjmowanie do "powyżej 50 postow", wtedy wiemy ze osoba interesuje się Mitsubishi, możemy przeczytać jej wypowiedzi itp, itd..
|
hm, oczywiscie temat do zastanowienia ale myslę że Twój pomysł tu sie nie sprawdzi. Już tlumaczę dlaczego. Weżmy na tapetę takiego pacjenta jak igi. Nadaje się na mitsumanika jak najbardziej bo ma świra na punkcie tej marki (uważa że istniają tylko dwie marki na świecie samochodów druga to ukłon w stronę jackie- go i niejakiego Fido__ ). Niestety jego postów radzących innym użytkownikom co i jak naprawi w samochodzie nie znajdziecie bo się na tym nie zna!! Dla niego istanieje cos takiego jak mechanik samohodowy niejaki Wojtek i on zrobi dobrze jego samochodowi. Za przyczepienie się do igiego przepraszam, to się więcej nie powtórzy A łapanie ilości postów w stylu np. tu się witamy i każdemu odpowiadanie cześć to chyba nie o to chodzi. Rzuciłem propozycje a temat do przemyślenia.
Pozdrawiam
igi |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
|
Wysłany: 13-05-2005, 19:00
|
|
|
Mysle, ze obaj macie troche racji - Albo z polecenia (w bazie wpisywac czyjego, zeby byla jasnosc dla polecajacego i polecanego ) albo niech wykaze sie na forumie. Walkujac temat Igi'ego - nie trzeba wykazywac sie wiedza techniczna, zeby wykazac sie maniakalnym przywiazaniem do mitsu |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
polsaler
moderator mitsumaniak tropiciel faszystów

Auto: Subaru Impreza MY05
|
Wysłany: 13-05-2005, 19:08
|
|
|
Racja racja racja !!! Zgadzam się ,że nie każdy tzw."pierwszy lepszy" powinien zostawać od razu członkiem tak elitarnego klubu !!! Może jakiś okres karencji lub coś takiego . Dobry pomysł z tymi rekomendacjami - bo jeśli nowa osoba ma rekomendacje od kogoś znanego to wtedy z automatu należy jej się członkostwo w klubie . Jednak za jakoweś "występki" nowego odpowiada jego "master" . |
_________________ LUBLIN RULEZ !!!!
GG - 10191984
KOHAM WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L.U.K.S. SQUAD
 |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 13-05-2005, 19:59
|
|
|
stop kochani, zapędziłem się...
Igi ma rację!!! Nie możemy zmuszać osoby chętne do przynależności w klubie do wypowiadania się w ogromnej ilości postów na tutejszym forum. Forum jest po to by podzielać swoje uwagi, rozmawiać, natomiast nie może być miarą do przyjęcia go do Klubu Mitsumaniaków lub nie...
Nie przemyślałem tamtego posta byłem po 1000km drogi więc wybaczcie mi...
Forum może być jedynie pomocą do zaproszenia do klubu, nie możemy wymagać od osób pisania setek listów...
A może osoby, które poznamy na zlocie? Wiemy kim są, znamy ich z widzenia i z charakteru... To tylko luźne przemyślenia..
Pozdrawiam
keFir |
|
|
|
 |
Artii
moderator mitsumaniak

Auto: LancerCS0 2003 LancerC62 1990
|
Wysłany: 13-05-2005, 21:47
|
|
|
A ja uwazam ze to jest bez sensu.
Moze wprowadzimy ze w klubie moga byc tylko bruneci o wzroscie 169-199cm wzrostu z tatuazem na plecach ze znaczkiem MITSUBISHI, albo osoby ktore sa w posiadaniu miska minimum 5lat?
Ja jak narazie na zadnym zlocie nie bylem bo jakos czasu nie mialem i to ma znaczyc ze nie moge do klubu nalezec?
Dobra to ide stukac wiecej postow zeby miec te 50 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 13-05-2005, 21:52
|
|
|
Dwie sprawy:
1. Na Forum.tuning gdzie pełno jest przypadkowych ludzi może i mogą sobie wprowadzac takie ograniczenia ja byłbym za tym żeby u nas ich jednak nie było bo Mitsu to nie dresswagen.
2. Licznik postów wyleci tak szybko jak znajdę odpowiedniego cracka.
I informuję Szanownych Kolegów że jedynym wyróżnikiem na Forum będą podpisy: mitsumaniak - informujący o przynależności do Klubu lub funkcyjne czyli moderator i admin. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 13-05-2005, 23:20
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | I informuję Szanownych Kolegów że jedynym wyróżnikiem na Forum będą podpisy: mitsumaniak - informujący o przynależności do Klubu lub funkcyjne czyli moderator i admin. |
co nie oznacza ze jest sie czlonkiem klubu mitsumaniakow. |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
|
Wysłany: 13-05-2005, 23:30
|
|
|
Licznik postów zostaw, to taka mała ciekawostka.
Ok, klub na tapecie: pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy to porównanie do chrześcijaństwa - niby większość to katolicy ale z chodzeniem do kościoła to już gorzej. Jednak nie chcę mieszać religii do motoryzacji, bo to się może czkawką odbić - a jak wiadomo - piąchopiryna to rewelacyjne lekarstwo na czkawkę
Inny pomysł to ŻYWIOŁ, dać każdemu kto chce, co prawda straci się wtedy elitarność ale nikt nie będzie posądzany o szowinizm, rasizm i inny postmodernizm.
Można też wprowadzić coś na zasadzie awansu - na dzień dobry znaczek "mały", po jakimś czasie (posty lub zloty lub jedno i drugie) znaczek "duży".
To tak na gorąco, wręcz z doskoku.
Liczę na kostruktywną krytykę |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 13-05-2005, 23:38
|
|
|
I wcale nie musi oznaczać - członkostwo w Klubie mitsumaniaków nie oznacza że trzeba być modem tak samo jak jego brak nie oznacza że modem być nie można. Jedynym kryterium przy wyborze moderatorów bedzie ich wiedza i doświadczenie.
Artur - cenię sobie Twoje zdanie. Bardzo było mi miło gdy przyjąłes moja propozycję żebyś był moderatorem w dziale Carisma. Mam nadzieję że bedziesz nim długo i z pozytkiem dla wszystkich Uzytkowników.
Pozdrawiam
P.S.
Cieszę się że zabrałeś głos w dyskusji. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 13-05-2005, 23:40
|
|
|
Może tak bliżej motoryzacji:
w klubach motocyklowych jest rozróżnienie na dwie kategorie: support i member. O przejściu z pierwszego na drugie decyduje przede wszystkim czas - nie musi byc to liczbha postów czy obecności na zlotach. Już zkilku wypowiedzi mozna coś wydedukować o czlowieku a jeżeli w dłuższym czasie nie narobi maniany - zasługuje na membera. Ten system się sprawdził w motocyklach. Poddaję pod rozwagę.
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 13-05-2005, 23:45
|
|
|
ZA |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
|
Wysłany: 13-05-2005, 23:49
|
|
|
Czyli mniej więcej coś takiego o czym pisałem wcześniej - to będzie dobra metoda.
Jestem jak najbardziej ZA |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
|