|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zestaw żarówek ASX |
Autor |
Wiadomość |
lukjaw
Forumowicz
Auto: ASX 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-05-2013, 17:44 Zestaw żarówek ASX
|
|
|
Witam, jako że w tym roku planuję odwiedzić kilka krajów europejskich, w celu uzupełnienia wyposażenia samochodu - poszukuję zestawu żarówek rezerwowych do ASX. Bardzo chciałbym uniknąć marży ASO'wskiej. Google niestety mi nie pomógł. Czy ktoś z Was się orientuje kto może mieć coś takiego w sprzedaży?
Dzięki i pozdrawiam |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 25-05-2013, 18:50
|
|
|
Może skompletuj sobie sam korzystając np. z wyszukiwarki, którą podrzucił kiedyś Bizi78 http://am_application.osr...h/index_en.html |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21010 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
 |
vavoom
Forumowicz
Auto: ex-ASX
Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Cze 2011 Posty: 357 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 27-05-2013, 10:50
|
|
|
ASO oferuje zestaw żarówek do ASX w cenie około 100 zł, zestaw ten NIE ZAWIERA żarówki P13W (do jazdy dziennej), cena tej żarówki w ASO to jedyne 150 zł... |
_________________ Testy napędów 4x4 - zapraszam forumowiczów na FB: http://www.facebook.com/StacjaKontroliTrakcji |
|
|
|
 |
|
|