|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 13:11 |
CHŁOPAKI ZOBACZCIE TO!!!! ORAZ TĄ CENĘ MISTRZ:D |
Autor |
Wiadomość |
SHARK1979
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Colt CZT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 39 razy Dołączył: 08 Wrz 2008 Posty: 3029 Skąd: Łęczyca
|
Wysłany: 29-05-2013, 13:12
|
|
|
JCH napisał/a: | I startujemy w Le Mans, tak |
Jeszcze nie ale w moim odczuciu lepiej autko się prowadzi a i tak każdy zrobi jak chce, fakt. Mam po prostu porównanie bo brykałem na normalnym i na deczko niższym i jestem za tym 2 |
_________________ Pomogłem?-nie krępuj się wciśnij pomógł
Najładniejsza Cari zlotu 2011
Najładniejsza Cari zlotu 2012
Najładniejsza Cari zlotu 2013
Najładniejszy Colt zlotu 2014 |
|
|
|
 |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Pomógł: 44 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 2986 Skąd: Marki
|
Wysłany: 29-05-2013, 13:55
|
|
|
Nie miejscowość a mentalność świadczy o statusie.
Marki to też wiocha więc ja się nie obrażam, z resztą połowa W-wy to też wsioki. |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
ReaperEzg
Forumowicz
Auto: mitsubishi carisma msx
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Maj 2012 Posty: 131 Skąd: Zgierz
|
Wysłany: 02-06-2013, 08:26
|
|
|
jeśli chodzi o mnie, galant na niskiej glebie, na pewno wyglądał by zacnie, co do tematu, wydana kasa, czas i zapewne trochę pracy. Jednym się to podoba innym nie, mnie już takie widoki nie ruszają, wszak kilka lat wstecz, należałem do jednego z klubów opla, "różne" auta tam widziałem, ale co najważniejsze, kierowcy agrotunngowych aut, byli całkowicie normalnymi ludźmi, ani razu nie zachwalali swojego pojazdu Bóg wie jak. Tak więc, stare przysłowie, nie oceniaj człowieka po okładce. |
|
 |
|
|