|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Układ wydechowy - przednia część |
Autor |
Wiadomość |
geg
Nowy Forumowicz geg
Auto: Sigma F07W 12V 1993 Australia
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 30-05-2013, 19:35 Układ wydechowy - przednia część
|
|
|
Cześć wszystkim! (pierwszy dzień na forum)
Mama sigmę od dwóch lat i nie raz zaliczyłem już wpadkę z zakupem złej części:)
Obecnie chcę wymienić skorodowane plecionki w wydechu. Zorientowawszy się, że powinienem kupić całą frontową część układu, pytam się Was, czy ta jest ok?:)
http://www.ebay.co.uk/itm...=item4d0683b1a1
Pozdrawiam Wszystkich posiadaczy Sigm i Diamante, nie wiedziałem, ze jest nas aż tyle..:) |
|
|
|
 |
syski
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi sigma 24V
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-05-2013, 20:48
|
|
|
witam
tak to jest to,zresztą niżej podano do jakich modeli pasuje
tak by the way, ja przynajmniej tylko 'plecionkę' wymieniam, koszt u nas to około 30pln za pierwszą i chyba 40pln za drugą plus koszty wspawania,chyba że się to robi samemu
pozdrawiam |
|
|
|
 |
geg
Nowy Forumowicz geg
Auto: Sigma F07W 12V 1993 Australia
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 31-05-2013, 00:34
|
|
|
Dzieki.
Widzialem, ze podane jest, ze pasuje. Jednak po wcześniejszych wpadkach ze sworzniem z przodu i amorami na tył (ktore sie w katalogu zgadzały, a w montażu nie:)) wolałem się zapytać.
Kupie pewnie całą część, bo nie mam jak sam zespawać, a wole się nie pytać ile to w UK kosztuje.. Po za tym reszta rury też nie wygląda najlepiej:)
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
lukasz12
Mitsumaniak prof. dr hab ;-)

Auto: Sigma 24V '95 / 24V EXE '94
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 51 razy Dołączył: 16 Sie 2006 Posty: 2498 Skąd: Warszawa/Biecz/Piastów
|
Wysłany: 04-06-2013, 16:18
|
|
|
Patrząc na typowe problemy z plecionką tzn. problem z dostaniem odpowiednio długiej złączki elastycznej - takie gotowe portki nie są złym pomysłem. Ciekawy jestem kto to produkuje. W Polsce się z tym nie spotkałem. |
_________________ Uprzejmie informuję, że nie udzielam porad przez PW/E-mail - do odwołania. Dziękuję za uwagę
"Natomiast wrażenia z jazdy 12V a 24V są niestety nieporównywalne " (C) Chi-Man 2006
Update 06/2011: Ale 12V w manualu może być i nawet całkiem fajnie murczy
Update 10/2011: 12V mruczy jeszcze fajniej (bo ma oryginalny wydech)...i wróciła do łask
Update 11/2011: 12V jest OK, ale przydałoby się jednak więcej mocy na autostradzie
Update 03/2012: Zdrowe 24V mruczy i dostarcza sporo radości przy manualu
 |
|
|
|
 |
|
|