|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1.8 GDI] czujnik ABS |
Autor |
Wiadomość |
wiertnik
Forumowicz
Auto: pinin shogun GDI 1,8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-06-2013, 17:12 [1.8 GDI] czujnik ABS
|
|
|
Witam
padł mi czujnik ABS prawego tylnego koła.Na allegro za nowy japoński chcą 730 zł.Czy są może jakieś tańsze zamienniki i czy akurat musi być japoński.Po prostu jak to załatwić najtaniej ,ale nie najgorzej
pozdrawiam |
|
|
|
 |
sq9mcs
Forumowicz
Auto: Pinin 2.0 GDI, Pathfinder R51
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Lip 2010 Posty: 124 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 08-06-2013, 17:49
|
|
|
kupić używkę |
|
|
|
 |
Pinin [Usunięty]
|
Wysłany: 09-06-2013, 17:20
|
|
|
Tak jak kolega radzi. Dobra używka załatwi sprawe. Łatwiej włożyć niż wyciągnąć, czasem ułamują się w rekach i nie ważne ile wd40 zuzyjesz |
|
|
|
 |
wiertnik
Forumowicz
|
Wysłany: 09-06-2013, 17:46
|
|
|
Pinin napisał/a: | Tak jak kolega radzi. Dobra używka załatwi sprawe. Łatwiej włożyć niż
wyciągnąć, czasem ułamują się w rekach i nie ważne ile wd40 zuzyjesz |
Dzięki
Tylko na allegro jest jeden czujnik do sprzedaży.Pewnie trzeba będzie podzwonić po szrotach
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Pinin [Usunięty]
|
Wysłany: 10-06-2013, 18:44
|
|
|
wiertnik, zadzwon na szrot do mysłowic, firma Andimex. Mój pinin tam skonczył na złomie, może jeszcze coś mają. Szkoda, ze minelismy sie czasowo to bym Ci za darmo oddał |
|
|
|
 |
wiertnik
Forumowicz
|
Wysłany: 12-06-2013, 20:36
|
|
|
Pinin napisał/a: | wiertnik, zadzwon na szrot do mysłowic, firma Andimex. Mój pinin tam skonczył na złomie, może jeszcze coś mają. Szkoda, ze minelismy sie czasowo to bym Ci za darmo oddał |
Witam
Trudno się mówi,dzięki serdeczne za informację.Po wielu próbach dostałem czujnik nawet w niezłym stanie.Trochę bolało,ale cóż zrobić.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|