Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: glina
16-05-2014, 11:00
Planuje kupic
Autor Wiadomość
andek23 
Nowy Forumowicz

Auto: brak
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-06-2013, 19:54   Planuje kupic

Witam, chce kupić ta carisme, co sadzicie o maszynie? http://tablica.pl/oferta/...D5-ID339Et.html

bart1924 
Mitsumaniak

Auto: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V
Wysłany: 18-06-2013, 00:43   

andek23 napisał/a:
Witam, chce kupić ta carisme, co sadzicie o maszynie? http://tablica.pl/oferta/...D5-ID339Et.html

Oceniając zdjęcia i szeroką paletę srebrnego na tym aucie sądzę, że lekkiego żywota nie miała ta Carisma :)
Generalnie trup jakich wiele i co tu więcej pisać :)

RoBSoN_97 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Carisma GLS Exlusiv
Wysłany: 18-06-2013, 14:43   

Skąd takie "auta" znajdujecie? złomowisko.pl ?
Na coś takiego nikt nie powinien patrzyć, a jeszcze rozważać zakup? edit?
Jak to tak wizualnie wygląda to ja już nie chcę wiedzieć w jakim stanie mechanicznym to jest.
Nie rozumiem tej filozofii - dać jak najmniej za auto (mniej niż większość innych egzemplarzy), byle kupić jak najtaniej, a potem płaczecie, że trzeba 3/4 samochodu wymienić..., bo to złom. Widziały gały co brały. Tak ciężko dołożyć więcej i kupić coś porządnego? W porządnym i zadbanym stanie. Wtedy można się cieszyć bezawaryjną eksploatacją. Ludzie! Ale nie ma nic za darmo zwłaszcza w Polsce.
Powiem krótko: SZROT!
Ostatnio zmieniony przez mkm 19-06-2013, 17:42, w całości zmieniany 1 raz  

bart1924 
Mitsumaniak

Auto: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V
Wysłany: 18-06-2013, 15:26   

Lepiej tego ująć nie mogłeś!
Jak sprzedawałem swoją Carismę to kupcy oglądali auto przez dwie godziny i nie mieli się do czego doczepić, sprawdzali nawet czy nie są spalone żarówki w lampkach podsufitki, a tu taki paździoch :)
Lepiej kupić zadbanego przedlifta niż tańszego szrota byle nowszego, a później okazuje się, że to worek bez dna.

andek23 
Nowy Forumowicz

Auto: brak
Wysłany: 18-06-2013, 22:01   

Popieram mojego przedmowce, panowie przed liftem czy po, wazne aby jezdzil jak najdluzej bez krzyczacych kontrolek i skrzypienia. Znajomy posiada carisme z 98 przed liftem, 1,8 automat. Obita, malowana 2 razy i nadal jezdzi z malym defektem w elektronice ale jezdzi. Carisma z tablicy z zewnatrz jest porysowana, wiadomo jak na rocznik 2000. Zaraz bedzie ale mozna kupic zadbana, silnik zadbany, rdza na kolektorze chyba norma przy wysokiej tem w tamtych rejonach, mozecie poprawic, bez stukania i pukania, zawieszenie w dobrym stanie na wybojach radzilo sobie swietnie. Skrzynia delikatnie chodzi bez szarpania. Hamulce, gaz sa bardzo delikatne. Moze kredka, mazak cud pomoze kto wie. Na pierwszy samochod, moze byc aby obijac slupki, krawezniki, inne samochody.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 19-06-2013, 22:12   

Dwa koguty się spotkały :roll:
Kontynuacja dyskusji w podobnym tonie to odpoczynek od Forum przez 3 miesiące.
Warto?

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi