|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
kupię lancera 96-99 w uk - help, help, help! |
Autor |
Wiadomość |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-06-2013, 08:39 kupię lancera 96-99 w uk - help, help, help!
|
|
|
hullo wyspiarze. jest prośba i nieduży biznes do zrobienia za razem.
poszukuję taniego lancera V generacji po lifcie, czyli lata produkcji od czerwca roku 96 do 2000 (tak w przybliżeniu). niestety przeczytałem cały internet po angielsku i nie znalazłem ani na ebayu, ani na copartuk, ani w autotrader... same evo z japonii auta szukam dla syna, a akurat tego modelu, bo mam graty do przekładki. jeśli znalazłoby się takie jeżdżące auto, to przyleciałbym w te pędy, albo przelał kasę i zaprosił na wakacje do mnie (w tym refundacja paliwa za drogę...) w kraju niestety nadwozia silnie sfatygowane. odwiedziłem auta z trzech ogłoszeń i wszystkie mają załatwione na amen progi oraz tylne błotniki, a często nawet podłużnice są ruszone zębem rudej.
za pomoc będę wdzięczny jak tylko potrafię również linki do ogłoszeń sprzedaży tego auta mile widziane.
wygląda to tak jak w tym ogłoszeniu |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
|
|