Nowe ASO w Bydgoszczy |
Autor |
Wiadomość |
eska
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Eclipse Cross
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-01-2012, 12:12 Nowe ASO w Bydgoszczy
|
|
|
Czy ktoś wie kiedy rusza firma Reiski z dealerstwem Mitsubishi?
Widać, że strona już się przygotowuje http://dealer12.mitsubishi.pl/ |
|
|
|
 |
Fragu
Mitsumaniak Łukasz

Auto: jest
|
Wysłany: 31-01-2012, 14:39
|
|
|
Z tego co wiem to od lutego coś tam miało się zacząć dziać |
_________________ Zdania są jak tyłek - podzielone.
|
 |
Drajwer
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer
|
Wysłany: 13-05-2013, 16:29
|
|
|
Sorki za odkopanie tematu. Czy ktoś korzystał z usług serwisu Reiski? |
|
|
|
 |
eska
Forumowicz
|
Wysłany: 13-05-2013, 17:21
|
|
|
Drajwer napisał/a: | Sorki za odkopanie tematu. Czy ktoś korzystał z usług serwisu Reiski? |
Początki (czerwiec zeszłego roku chyba) mieli trudne. Nie potrafili zdiagnozować problemu z którym przyjechałem przez półtorej godziny. Pojechałem do Arpolu do Torunia w 15 minut rozpracowali temat.
Wydaje się, że po roku już poznali te samochody. Wybiorę się, bo samochód jeszcze na gwarancji a jedna rzecz mnie niepokoi. Będzie test
Właśnie widzę, że Moto-Champu już nie ma na liście autoryzowanych dilerów i serwisów na http://mitsubishi.pl/. |
|
|
|
 |
Drajwer
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 22-05-2013, 16:38
|
|
|
I jak się powiódł test? Poradzili sobie z problemem? Sam muszę się wybrać do serwisu, a o Arpolu słyszałem kilka mniej pochlebnych opinii. Z resztą wolałbym serwis na miejscu. |
|
|
|
 |
marcowoj
Forumowicz

Auto: Lancer Sportback 1.6 inv '12
|
Wysłany: 29-05-2013, 14:36
|
|
|
eska napisał/a: | Drajwer napisał/a: | Sorki za odkopanie tematu. Czy ktoś korzystał z usług serwisu Reiski? |
Początki (czerwiec zeszłego roku chyba) mieli trudne. Nie potrafili zdiagnozować problemu z którym przyjechałem przez półtorej godziny. Pojechałem do Arpolu do Torunia w 15 minut rozpracowali temat.
Wydaje się, że po roku już poznali te samochody. Wybiorę się, bo samochód jeszcze na gwarancji a jedna rzecz mnie niepokoi. Będzie test
Właśnie widzę, że Moto-Champu już nie ma na liście autoryzowanych dilerów i serwisów na http://mitsubishi.pl/. |
Jest ale tylko serwis. Dzwoniłem do nich i narazie zrezygnowali ze sprzedaży a serwis prowadzą nadal. |
|
 |
eska
Forumowicz
|
Wysłany: 04-06-2013, 21:27
|
|
|
Byłem z samochodem w serwisie. Zdiagnozowali na 95% poprawnie problem Zamówili części i będzie naprawa. Wrażenie o wiele lepsze niż ostatnio. |
|
|
|
 |
Drajwer
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 07-06-2013, 14:14
|
|
|
marcowoj napisał/a: | eska napisał/a: | Drajwer napisał/a: | Sorki za odkopanie tematu. Czy ktoś korzystał z usług serwisu Reiski? |
Jest ale tylko serwis. Dzwoniłem do nich i narazie zrezygnowali ze sprzedaży a serwis prowadzą nadal. |
Kiedy zrezygnowali ze sprzedaży Mitsubishi? Ostatnio przejeżdżając Fordońską chyba widziałem że stały tam jakieś Lancerki...
eska napisał/a: | Byłem z samochodem w serwisie. Zdiagnozowali na 95% poprawnie problem Zamówili części i będzie naprawa. Wrażenie o wiele lepsze niż ostatnio. |
A co tam będą ci robili? Coś poważnego? |
|
|
|
 |
Fragu
Mitsumaniak Łukasz

Auto: jest
|
Wysłany: 07-06-2013, 14:33
|
|
|
Drajwer, chodziło raczej o ASO na ul. Ks. Schulza MOTO CHAMP |
_________________ Zdania są jak tyłek - podzielone.
|
 |
eska
Forumowicz
|
Wysłany: 08-06-2013, 11:14
|
|
|
Drajwer napisał/a: |
A co tam będą ci robili? Coś poważnego? |
Prawdopodobnie wariator.
Co do MotoChampu to dostałem list z MMC Car Poland z informacją, że od 03.03.2013 r. "...firma Moto-Champ nie posiada żadnych uprawnień autoryzowanego dealera do prowadzenia sprzedaży marki Mitsubishi. Przepraszając za wszelkie niedogodności MMC Car Poland Sp. z o.o. zaprasza Państwa do autoryzowanych punktów sprzedaży..." tutaj dane Reiski i Arpol. |
|
|
|
 |
Drajwer
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 01-07-2013, 14:56
|
|
|
Ok. Odstawiłem auto do Reiskiego. Mam nadzieję że będę zadowolony z ich usług. Może przy okazji zrobie sobie jazdę testową Evo |
|
|
|
 |
marcowoj
Forumowicz

Auto: Lancer Sportback 1.6 inv '12
|
Wysłany: 02-07-2013, 07:36
|
|
|
Ale autoryzowany serwis w Moto Champ działa tylko nowych aut nie sprzedają.
Tu mozna sprawdzić.
http://www.mitsubishi.pl/dealerzy
[ Dodano: 03-06-2014, 14:10 ]
I "Moto Champ" nie jest już ASO - dostałem wczoraj list od MMC, że jakby co to serwisuje "Reiski" w Bydgoszczy i "Arpol" w Toruniu. |
|
 |
|