|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Tapicerka drzwi |
Autor |
Wiadomość |
Centosz
Forumowicz
Auto: Carisma 1,9 DiD '00r.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 426 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 05-07-2013, 17:52 Tapicerka drzwi
|
|
|
Koledzy macie też problemy z tapicerką we wszystkich drzwiach?Chodzi konkretnie o odklejający się materiał.Dziś zobaczyłem ze mi się odkleja.Idzie to jakoś zreanimować we własnym zakresie czy tylko tapicer? |
|
|
|
 |
pdw88
Forumowicz
Auto: carisma '98
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-07-2013, 18:29
|
|
|
próbowałem robić to samodzielnie, niestety z sukces krótkotrwały. Akurat wynalazłem na szrocie przyzwoicie wyglądające... |
|
|
|
 |
vivare
Forumowicz
Auto: Carsima 1.8 GDI LNPGL6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-07-2013, 22:51
|
|
|
Ja to posklejałem klejm szewskim. Wygląda idealnie,nie odrywa się. Niestety do tej zabawy trzeba oderwać calość,oczyścić, a do wygładzania użyć malego walca bo niestety bez tego bedzie widać grudy kleju. Powalczyłem tez z ruchomymi częściemi w drzwiach (panel opuszczania szyb czy też łapki do zamykania) poza dogięciem blachy i wymiany wkręta na nowy większy poobklejałem brzegi plastików spora warstwą taśmy izolacyjnej co dało im stabilnosć. |
|
|
|
 |
|
|