Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Prośba o ocenę: Mitsubishi Space Wagon Kutno
Autor Wiadomość
oczko82 
Nowy Forumowicz
\PS/

Auto: Seat Leon 1.8T
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-06-2013, 10:26   Prośba o ocenę: Mitsubishi Space Wagon Kutno

Witam. Proszę o ocenę samochodu na podstawie zdjęć, ewentualnie jak ktoś jest przejazdem lub nie daleko mieszka czy mógłby wpaść do sprzedającego na oględziny?
http://otomoto.pl/mitsubi...-C28226795.html

[ Dodano: 08-06-2013, 13:00 ]
nie aktualne - zmiana planów.

traxxx 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander I 2.0
Wysłany: 03-07-2013, 00:07   

Mam pytanie, czy zmiana planów wiązała się z oględzinami rzeczonego auta? Bo sam się trochę zainteresowałem tym modelem, pewnie na dniach znajomy podjedzie sprawdzić, ale gdyby były jakieś negatywne przesłanki to nie będę mu truł głowy.

z góry dziękuje za odpowiedź i ew. podpowiedzi forumowiczów na co zwrócić uwagę.
Chyba przyszedł czas rozstać się z moim L300, a ten Space Wagon to dla mnie jeszcze tajemnica

Grand 
Forumowicz

Auto: Carisma 95r 1.6 90KM
Wysłany: 07-07-2013, 20:07   

hej. byłem oglądałem bo też takiego poszukuję............ pęknięte szkło od halogena (widać na zdjęciu) przedni zderzak tak jak by jakąś kurę zaczepił ......nie jest źle. Tylny zderzak pęknięty ale nie ma tragedii ....... silnik jakieś tam pocenie widać ale nie ma tragedii. w środku tona Plaku wytarcia na siedzeniu, kierownicy śladowe. rudą da się wyczuć pod tą naklejką z przodu ale po za tym nic nie widać....spód też całkiem wygląda. W oczy się rzuca maska jakby nie spasowana była ale nie jestem blacharzem więc 100% pewności nie mam co do mojej oceny. Ogólnie autko takie sobie bez rewelacji. ma być do jeżdżenia i na takie wygląda. do opłat jest recykling i komunikacja miejska

traxxx 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander I 2.0
Wysłany: 07-07-2013, 22:45   

dzięki za info - jeżeli w końcu mój kolega pofatyguje się rzucić okiem, napiszę.
Tymczasem jutro wyprawa aby obejrzeć Space Geara...się zobaczy 8)

Odpowiedz do tematu