|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
poduszka silnika i osłona rozrządu |
Autor |
Wiadomość |
RMDMC
Nowy Forumowicz
Auto: MITSUBISHI ECLIPSE 1G 1993
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-07-2013, 10:30 poduszka silnika i osłona rozrządu
|
|
|
Witam.Jak w temacie potrzebuje poduszki silnika "lewej" oraz osłonę rozrządu.
Ehhhh.... jak tu wierzyć teraz ludziom?Jak kupowałem miesiąc temu moją
Strzałę koleś zapewniał mnie o tym ,że wymienił rozrząd.Jasne wymienił ale tylko jeden pasek a reszta nie wymieniana od lat.Dobrze ,że coś mnie tknęło i zdecydowałem się na wymianę;)A przy okazji wyszło,że koleś powsadzał gąbki czy gumy jakiejś i z robił z tego poduszkę silnika! Tak czy inaczej jestem teraz w kropce bo z tymi częściami bardzo krucho .
Jeśli ktoś z was posiada jedną z tych rzeczy proszę o pomoc.Co do ceny to na pewno się dogadamy.
mitsubishi eclipse 1G 93r |
|
|
|
 |
wojtas gst
Forumowicz
Auto: Eclipse GST 92' USA
Pomógł: 3 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 142 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 08-07-2013, 11:53
|
|
|
RMDMC, zapytaj w topendpower
w IC nie maja kompletnych rozrządów ze wszystkimi rolkami itp?
przy okazji wymiany rozrządu warto też wymienić od razu pompę wody żeby mieć spokój
tak czy inaczej co by Ci nie mówił handlarz to i tak rozrząd jest podstawową sprawą po zkupie.. nawet jezeli sie zaklinal na wszystkie swietosci ze wymienil.. |
|
|
|
 |
RMDMC
Nowy Forumowicz
Auto: MITSUBISHI ECLIPSE 1G 1993
|
Wysłany: 11-07-2013, 19:51
|
|
|
No to problem mam nie lada z tą osłoną.Kupiłem używaną (dobierałem do rocznika samochodu)ale nie pasuje(obciera o paski i brakuje jednego otworu na śrubę).O ile z otworem to nie problem to obcieranie może skończyć się na wiele sposobów i nie chciał bym się przekonać jak.
Kod silnika 4G63 .Może ma ktoś dolną osłonę?Naprawdę jej potrzebuję |
|
|
|
 |
|
|