|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Galant EA2A 97r |
Autor |
Wiadomość |
tomasek
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC60 MINI ONE
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 28 razy Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 7250 Skąd: stolica wschodu
|
|
|
|
 |
Galancior94
Mitsumaniak

Auto: Golf VI Variant
Pomógł: 6 razy Dołączył: 30 Cze 2011 Posty: 1425 Skąd: Stargard
|
Wysłany: 05-05-2012, 21:05
|
|
|
No i dupa. Byłem dzisiaj zmierzyć rozstaw jarzma i wyszło coś koło 160mm czyli bym musiał zmieniać i zwrotnice, a z tym mi się bawić nie chce. Kupię tarcze zimmermana (256mm) na przód i jakieś dobre klocki, z tyłu dam do regeneracji zaciski, wymienie klocki i będzie jakoś hamował
Tą kase co bym miał wydać na zaciski, tarcze i zwrotnice wydam na zniwelowanie całkowite rdzy na nadwoziu Galusia No i pomalowaniu tych elementów, oraz chyba progi dam pod kolor
W tym tygodniu będę miał remusa od kolesia to jak go założe to nagram filmik jak chodzi na nim moje 2.0 Pozdro. |
|
|
|
 |
Galancior94
Mitsumaniak

|
Wysłany: 09-05-2012, 19:26
|
|
|
Dziś zamocowałem wydech końcowy Remusa do Galanta Dźwięk ładny Było troszku problemów, bo poprzedni właściciel dziwnie złączył końcowy wydech ze środkowym, lecz wystarczyło tylko kupić "płytkę" i wspawać ją do rury
\/
No a dzisiaj doszła naklejka klubowa:
Już jej nie ma, bo klapa bagażnika została pomalowana
No i oczywiście zapach klubowy :
Październik 2012r:
Zostały przyciemnione tylne szyby na ok 75%
5 styczeń 2013r:
Dzisiaj została zamontowana instalacja gazowa Stag 300 z zielonymi wtryskami Hany H2000 Butla 55l w miejscu koła zapasowego. Wlew gazu jest koło benzyny za klapką |
|
|
|
 |
Galancior94
Mitsumaniak

|
Wysłany: 08-07-2013, 23:49
|
|
|
A więc. Galant został sprzedany z dniem 22.06 jak dobrze pamiętam, czyli temat zakańczam i można go zamknąć Były to świetne 2 lata przygody z tym autkiem
Teraz może czas na rekina w sedanie V6 ?
Aha i zapomniałem napisać, że Galant pojechał do Działoszyna nieopodal Wielunia/Częstochowy, więc forumowicze z tamtych rejonów wypatrujcie srebrnego ea2a przedlifta jak na wcześniejszych zdj bez skór i na lampach przedliftowych Naklejki mitsumaniaki są naklejone, jeśli oczywiście obecny właściciel ich nie zerwał Pozderki |
|
|
|
 |
|
|