|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z funkcją ATT w radiu SONY |
Autor |
Wiadomość |
Iron.Falcon
Mitsumaniak Brummi Fahrer

Auto: Galant 2.4 GDI
Kraj/Country: Germany
Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Cze 2013 Posty: 427 Skąd: Bad Rothenfelde
|
Wysłany: 11-07-2013, 18:38 Problem z funkcją ATT w radiu SONY
|
|
|
Sporadycznie... ale jednak ( przy CD częściej choć może to zbieg okoliczności ) na wyświetlaczu pojawia się napis ATT ON... całość się ścisza i słychać w głośnikach tylko cichą "charczącą" muzykę. Nie da się tego wyłączyć w żaden inny sposób jak tylko wył/wł radio.
Gdy sam przyciskiem włączę funkcje ATT słyszę cicho i wyraźnie muzykę i mogę poprzez kolejne naciśniecie przycisku ATT zrobić wsio normalnie.
Doczytałem już na elektroda.pl, że problemem prawdopodobnie jest kabelek ATT zwierający gdzieś do masy.
opis problemu
wygrzebałem radyjko i kostki wyglądają ok... żadne przewody się nie majtają... czy ktoś obeznany w temacie może mi coś podpowiedzieć ?
 |
|
|
|
 |
Besiek
Forumowicz

Auto: Pajero 3 3,2 DI-D
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-07-2013, 09:01
|
|
|
Z tej strony rzeczywiście kabelki siedzą w kostce, ale ja bym poszukał drugiego końca tych kabelków. Może gdzieś tam ten rzeczony kabelek ATT zwiera do masy. |
|
|
|
 |
|
|