|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:28 |
interesuje mnie carisma 2001 GDI |
Autor |
Wiadomość |
euzebio25
Nowy Forumowicz
Auto: carisma 1.8 glx 95r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-07-2013, 18:07 interesuje mnie carisma 2001 GDI
|
|
|
Witam,
http://tablica.pl/oferta/...html#78bc25a714
Co doświadczeni mitsumaniaki mogą powiedzieć na temat tej carismy? Akurat szukam samochodu za 7-8tys, moja carisma z 95r już zjada rdza, lewy próg, podłoga i chyba nie opłaca się w nią pakować więcej pieniędzy i mając doświadczenie z carisma 1 (nigdy mnie nie zawiódł, wszędzie dojechał) postanowiłem rozejrzeć się za nowszą carismą. Ja miałem silnik SOHC a nie GDI. Czy warto kupować carismę 2 w polsce czy może warto poszkać czegoś za granicą? Ja widziałem masę carism 2 w niemczech za 1000-1500 euro, co myślicie?
Oczywiście ta w Białymstoku też mnie interesuje, już jest zarejestrowana, tylko kupić i jechać.
Mogę umówić się i go obejrzeć tylko na co zwrócić uwagę jak już ją zobaczę? |
|
|
|
 |
volve
Mitsumaniak

Auto: Colt CZC 1.5T
Pomógł: 47 razy Dołączył: 31 Sty 2010 Posty: 4047 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 15-07-2013, 19:54
|
|
|
Ogólnie na szybko: większość auta to wersja Dynamics, natomiast przedni zderzak jest od zwykłej wersji. Także wymieniany był przedni zderzak, więc nie wierzę w wersję o bezwypadkowym aucie. Oczywiście mogła to być tylko drobna kolizja - zderzak do Dynamics ciężej jest znaleźć... |
_________________ Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Elegance
 |
|
|
|
 |
euzebio25
Nowy Forumowicz
Auto: carisma 1.8 glx 95r.
|
Wysłany: 15-07-2013, 20:08
|
|
|
I jeszcze mam pytanie, czy ta carisma nie jest za nisko osadzona? czy ta wersja powinna mieć taki mały prześwit przy nadkolach? |
|
|
|
 |
robert78
Mitsumaniak

Auto: Eclipse 4g
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 5 razy Dołączył: 29 Sty 2012 Posty: 1171 Skąd: Stargard
|
Wysłany: 15-07-2013, 20:48