|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS 1.6] Wywalony bezpiecznik? |
Autor |
Wiadomość |
melon21
Nowy Forumowicz MSS
Auto: MSS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-07-2013, 16:27 [MSS 1.6] Wywalony bezpiecznik?
|
|
|
Witam, jestem nowym forumowiczem więc moderatora proszę o litość.
Mam taki problem, nie działa mi wycieraczka tylna, przed chwilą sprawdzałem czy to silniczek czy tam nie dochodzi prąd, do kabli przypiąłem żarówkę.
Żarówka zaświeciła i po chwili zgasła, teraz wiem że prąd dochodzi, tylko silniczek pewnie się zatar.
Po wszystkim okazało się że przestała działać przednia wycieraczka, pewnie wywaliło bezpiecznik TYLKO GDZIE ON JEST. A MOŻE TO PRZEKAŹNIK??
POMOCY!!!! |
_________________ MSS |
Ostatnio zmieniony przez Bizi78 14-11-2015, 16:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 15-07-2013, 16:41
|
|
|
melon21 napisał/a: | TYLKO GDZIE ON K...... JEST |
melon21 napisał/a: | moderatora proszę o litość | Więc proś moderatora o litość jeszcze raz
Bo:
- na tym Forum nie wyrażamy się w ten sposób. Wulgaryzmy nawet wykropkowane są uznawane jako bluzgi - widać nie czytałeś Regulaminu i Zasad http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=15923
- temat tylnej wycieraczki w MSS przewijał się już na Forum - trzeba użyć "szukajki"
- rozpiska bezpieczników na Forum też na Forum już była
Zbyt wiele Ci nie pomogłem w problemie jednak mam nadzieję, że choć trochę ukierunkowałem
Zresztą.... zaraz wpadnie Bizi78 i poda "jak na tacy" linki do tych tematów
[ Dodano: 15-07-2013, 17:00 ]
Temat o bezpiecznikach - co prawda dotyczy MSS 1.3 ale odsyła do Instrukcji obsługi zamieszczonej w Dziale Download User Manual MSS
Temat o tylnej wycieraczce |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
melon21
Nowy Forumowicz MSS
Auto: MSS
|
Wysłany: 15-07-2013, 17:22
|
|
|
Po problemie bezpieczniki znalazłem po lewej stronie pod schowkiem, w życiu bym się nie domyślił że tam są. Pozrdrawiam |
_________________ MSS |
|
|
|
 |
ZbujMadej
Forumowicz
Auto: Dacia Duster Ph2 1.6PB 4x2
|
Wysłany: 16-07-2013, 13:04
|
|
|
Jeżeli wszystko inne zawiedzie... przeczytaj instrukcję, to często pomaga. Wielu rzeczy nie trzeba się wtedy domyślać
Tylna wycieraczka pewnie Ci się zatarła, tak jak jest to opisane w w/w temacie. Polecam dużo WD-40 lub Coca-Coli, dozę cierpliwości i wyczucie w rękach, żeby nic nie urwać |
_________________ Mój były Space Star >> http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=55754 |
|
|
|
 |
|
|