|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Telefon potrzebny od zaraz |
Autor |
Wiadomość |
daboss
Mitsumaniak

Auto: 97' Galant EA2A
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-07-2013, 11:34 Telefon potrzebny od zaraz
|
|
|
Słuchajcie, pracuję jako monter balustrad i przy wykończeniówce materiału. Mam dotykowego Samsunga i nie chcę go zabić opiłkami, pyłem, kurzem czy upadkiem. Czy któryś z MM z Trójmiasta posiada może jakiś telefon (podstawowe wymagane funkcje: dzwoni i wysyła smsy - mile widziane radio, ale niekoniecznie), który chciałby odstąpić za piwo, dwa, ewentualnie siedem? Gdyby znalazł się taki dzisiaj to postarałbym się go odebrać jutro na spocie. Marka piwa i ilość do negocjacji. |
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
|
Wysłany: 17-07-2013, 09:54
|
|
|
Zainwestuj w Otterbox'a. Seria Defender. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
daboss
Mitsumaniak

Auto: 97' Galant EA2A
|
Wysłany: 17-07-2013, 18:54
|
|
|
Już nie ma potrzeby - kupiłem w biedronce Samsunga za 50 zł - jestem pewny że przeżyje wszystko. |
|
 |
|
|