Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
ogólnie jakie głośniki
Autor Wiadomość
e137
[Usunięty]

Wysłany: 10-02-2007, 11:18   

cena tak do 100- 120zl

Gattsu
[Usunięty]

Wysłany: 10-02-2007, 14:47   

Pod samym radiem nie zagrają głośno-chociaż to pojęcie względne... Za taką sumę będą po prostu grały, ale zainwestuj w markowe głośniki...

Trociniarz
[Usunięty]

Wysłany: 10-02-2007, 16:34   

e137 napisał/a:
cena tak do 100- 120zl

Przykro mi , ale w tej kwocie nie kupiusz nic, co zagra choćby troche lepiej od fabrycznego zestawu, także proponuje dociułać kolejne 120-150 zł, wtedy może uda się znaleźć coś godnego uwagi.

pozdr,
Kuba

e137
[Usunięty]

Wysłany: 10-02-2007, 17:44   

a co powiecie na te?
http://www.allegro.pl/ite...ati_kielce.html
slyszalem ze pod to radio beda dobre
jesli nie te to jakie inne warto bylo by kupic do 120zł

Gattsu
[Usunięty]

Wysłany: 10-02-2007, 18:57   

Tak jak napisał Trociniarz; za taka kwotę niestety nie kupisz "nic" dobrze grającego...Minimum na dobry system przedni to jakies 250-300 zł. Także jeżeli nie chcesz inwestować więcej funduszy niż to co napisałeś : 120 zł, to w sumie te phonocary są spoko, ale nie oczekuj od nich wiele-możesz się rozczarować...Lepiej zaczekać i dozbierać trochu, a zakupić coś co będzie miało miły dźwięk i pamietaj jeszcze o jednym, że przydałoby się drzwi wytłumić...

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-02-2007, 19:29   

Ja proponuję nasze rodzime głośniki firmy Tonsil. Może do 120 zł zakupisz jakieś 16". Tonsil już dawno sprawdziłem i np. Pioneer o porównywalnych parametrach gra dużo gorzej.

e137
[Usunięty]

Wysłany: 10-02-2007, 19:35   

nie musi byc to nie wiadomo co wazne by ladnie graly
dzwi mam wytlumione

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-02-2007, 20:34   

Tonsile naprawde grają na wysokim poziomie. POLECAM!!! Oczywiście jeśli będzie wybór Tonsili z wyższej i niższej półki to weź droższe (cena i tak konkurencyjna). Taka ciekawostka: 7 lat temu kupiłem kolumny domowe Tonsil Altus 150W. Do dzisiaj wiele przeszły i grają tak wyśmienicie jak 7 lat temu. Mogłem kupić wtedy kolumny Pioneer o wyższej o 50W mocy, które w tym samym sklepie były o 50% tańsze od Tonsila!!! Coś to znaczy. Mam wujka-typowego audiofila-i rozmawiałem z nim kiedyś na temat głośników. Mówił, że 20 lat temu królowały na polskim rynku głownie 3 marki: polski Tonsil, czeska Tesla i niemiecki Schneider. Tonsil pod względem jakości dźwięku i ceny bił je na głowę. Sorry za lekki historyczny OT :oops:

[ Dodano: 10-02-2007, 20:38 ]
Te phonocar-y, do których linki podsyłasz są piękne, ale nigdy nie miałem z nimi styczności. Cena rewelacyjna, aż za bardzo.

Odpowiedz do tematu