|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: karolgt 18-10-2007, 00:29 |
woda w baku |
Autor |
Wiadomość |
kumanprx [Usunięty]
|
Wysłany: 11-02-2007, 18:28 woda w baku
|
|
|
witam, szukam jakiegos sposobu aby usunac wode z baku , poniewaz dzisiaj rano prubojac wyjechac do szkoly okazalo sie ze autko nie chce mi zapalic , podejzewam ze mialem troche wody w baku ktora po zamarznieciu zapchala mi jakis przewod , szukam sposobu ktory usunie mi ta wode z baku , slyszalem o wlaniu 0,5litra denaturatu czy to prawda ze tak mozna zrobic ? oraz jakie proporcje zachowac ? ile powinno byc w baku paliwa podczas wlania denaturatu ? oraz czy pozniej mam ten denaturat wyjezdzic czy sposcic z baku paliwo wraz z tym denaturatem ? prosze o odpowiedz |
|
|
|
 |
kamilek
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.4 A/T '87
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 44 razy Dołączył: 15 Kwi 2006 Posty: 1107 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 11-02-2007, 20:02
|
|
|
Wlej ten denaturat i niczym się nie przejmuj. Nic nie powinno się stać. Może być 0,5 litra. |
_________________ Długa historia jeszcze nie mojego Galanta - 100% gotowy, teraz jak nowy
Galant E33 - koniec przygody
"Galant E15 - teraz już nie robią takich samochodów miał 20lat ale takiego komfortu to już nigdy później nie widziałem" - by Burst |
|
|
|
 |
Meteo [Usunięty]
|
Wysłany: 11-02-2007, 20:04
|
|
|
wlewasz denaturat i jezdzisz nim normalnie , nie spuszczasz paliwa z baku.
Co do ilosci to ja wlalem profilaktycznie ok 150ml tak na ok 15l paliwa , ale mysle ze jak masz w baku z 15l paliwa to jak wlejesz cala flaszke to nic zlego sie nie stanie. |
|
|
|
 |
|
|