|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8] Jaka powinna być odległość miedzy kielichami? |
Autor |
Wiadomość |
Shazak
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1,8 96r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-08-2013, 19:10 [Cari 1.8] Jaka powinna być odległość miedzy kielichami?
|
|
|
Witam was.
Mam bardzo pilną sprawe.
Wymieniałem z przodu sprężyny na standardowe bo miałem obniżone (poprzedni właściciel). Mechanik mi powiedział, że przez brak rozpórki zeszły sie kielichy zawieszenia. I teraz gdzie znaleźć wymiary między kielichami lub czy ktoś może sprawdzić u siebie w samochodzie. Carisma 1.8 96r przedliftem.
[ Dodano: 07-08-2013, 13:52 ]
Może ktoś zmierzyć u siebie w carismie odległość pomiedzy srubami amortyzatorów. Jak się zdejmie zaślepke. U mnie jest 108.8cm |
|
|
|
 |
rogal133
Forumowicz

Auto: mitsubishi carisma 1.6 16v
Pomógł: 7 razy Dołączył: 23 Mar 2010 Posty: 184 Skąd: Radziejów
|
Wysłany: 10-08-2013, 11:58
|
|
|
od srodka do srodka amortyzatora mam 108,9 wiec mm w jedna czy w drugą mozna uznac za bląd pomiarowy, fakt ze mam cari po lifcie ale nie sadze zeby to sie czyms rożnilo. na moje oko to masz wszystko OK |
_________________ historia mojej carismy http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=53679 |
|
|
|
 |
glina
Mitsumaniak

Auto: Carisma
Pomógł: 11 razy Dołączył: 20 Lis 2010 Posty: 455 Skąd: mam to wiedzieć?
|
Wysłany: 23-03-2014, 08:24
|
|
|
u mnie równo 109 - czyli wszystko się zgadza |
|
|
|
 |
|
|