|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Konserwacja Colciny - płyny |
Autor |
Wiadomość |
Trolu
Nowy Forumowicz
Auto: Colt V 1.3 GL
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-08-2013, 10:32 Konserwacja Colciny - płyny
|
|
|
Witam, mam zamiar zakonserwować mojego colta i chcę to zrobić kładąc auto na boku, moje pytanie brzmi jak to sie ma do płynów i filtrów ? Nic się nie zatka ? Nie wyleje ? Może lepiej spuścić płyny ?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
mejdzel
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi colt 1997r
Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Lip 2013 Posty: 23 Skąd: Strzegom
|
Wysłany: 05-08-2013, 16:08
|
|
|
Robiłem to samo 2 tyg. temu ze swoim coltem, kładąc go na lewej stronie (od kierowcy). Spuściłem olej, i po odwróceniu go zdemontowałem bak i go opróżniłem z benzyny. Reszty nie ruszałem i wszystko mam suchutkie, ale na wszelki wypadek możesz też wylać płyn do spryskiwaczy. |
|
|
|
 |
porkebuene
Nowy Forumowicz tip top
Auto: colt cj0
|
Wysłany: 10-08-2013, 21:38
|
|
|
hahaha, chyba żartujesz.. normalnie możesz podnieść go na wystarczającą wysokość i nic się nie wyleje.. spawałem podłużnice z tylu "kładac na boku" i nic się nie dzieje.. |
|
|
|
 |
|
|