Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przed zakupem lancera
Autor Wiadomość
lolipop 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer 1.6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 14-08-2013, 00:08   Przed zakupem lancera

Witam użytkowników.
Zwracam się o pomoc do znawców (ja osobiście nie miałem za dużo do czynienia z Lancerami). A że mi się spodobały to takiego chcę kupić.
http://allegro.pl/lancer-...3469458469.html
Może widzicie ze zdjęć/opisu rzeczy które dyskwalifikują auto albo na które szczególnie trzeba zwrócić uwagę.
Sprzedający twierdzi że sam teraz malował przedni i tylni zderzak (ponoć były porysowane, zdjęcia do wglądu) oraz przeniósł wlew gazu pod klapkę wlewu paliwa.
Sam auta nie widziałem i mam kawałek drogi żeby je obejrzeć dlatego piszę o pomoc. Może w ogóle ktoś oglądał to auto?
Dodatkowo trochę mnie martwi że auto przejechało już trochę na gazie. Planowałem raczej kupić bez gazu i samemu zlecić instalację.
Choć z drugiej strony słyszałem że instalację LPG montowane na zachodzie raczej są dobre i nie powinno być z nimi problemu.
Podsumowując - co myślicie o tym egzemplarzu?

[ Dodano: 17-08-2013, 11:12 ]
Nikt nie odpowiedział, ale za to sam go oglądałem - ja osobiście bym go znajomemu nie polecił (o szczegółach się nie będę rozpisywał).:)
Za to kupiłem takiego - http://otomoto.pl/mitsubi...-C29726311.html
Ja na razie jestem zadowolony, tylko w drodze powrotnej dopiero się skapowałem że nie działa pokrętło sterujące kierunkiem nawiewu (obojętnie w jakiej pozycji jest ustawiony a i tak powietrze dmucha tylko ze środkowych nawiewów:/) - przy okazji może wiecie jak to zrobić?

Odpowiedz do tematu