|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CJX 96-02] NOWE AUTKO NA FORUM JAK I UZYTKOWNIK-WITAM |
Autor |
Wiadomość |
Marekb88 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-02-2007, 23:07 [CJX 96-02] NOWE AUTKO NA FORUM JAK I UZYTKOWNIK-WITAM
|
|
|
Witam!!
Od wczoraj jestem nowym uzytkownikiem waszego forum, swoje autko (Colcika 1.3 98r) zakupilem jakies 3 miesiace temu.Od tamtego momentu postaralem sie o wymiane nowych kolek są to aluski 17''na oponkach 40.Zostawiam fotke mojej furki, czekam na ocenki!!Mam nadzieje ze moja obecnosc na forum pomoze komus w jakichs problemach z autkami waszymi jaki i wy pomozecie mi odpowiedzec na kilka pytan dotyczacych tego autka i jego eksploatacji jak i modernizacji//POZDRO//Marekb88
FOTO:
http://www.mitsubishi-gra...7_010155_11.JPG
http://www.mitsubishi-gra...7_010223_22.JPG |
Ostatnio zmieniony przez Marekb88 13-02-2007, 01:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
fasso [Usunięty]
|
Wysłany: 12-02-2007, 23:14
|
|
|
Ladnie prezentuje sie na tych aluskach. Jakies modyfikacje silnika, zawieszenia ?? |
|
|
|
 |
harpagan
Mitsumaniak Jaśnie Wielmożny Pan

Auto: Colt CC5A 4x4
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 42 razy Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 2470 Skąd: wawrzyszewowo
|
Wysłany: 12-02-2007, 23:20
|
|
|
Tak sie zastanawiam
Takie same czy nie ? (pomijajac rozmiar oczywiscie ) |
_________________ Frankenstein CC5A 4x4
 |
|
|
|
 |
Marekb88 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-02-2007, 23:32 Masz racje >>Raczej te same
|
|
|
Witam
Wydaje mi sie ze to samo TECNOMAGNESIO, tylko wiadomo 2'' roznicy,, widac to zresztą.POZDRO
[ Dodano: 12-02-2007, 23:34 ]
fasso napisał/a: | Ladnie prezentuje sie na tych aluskach. Jakies modyfikacje silnika, zawieszenia ?? |
NARAZIE SIE NICZEGO INNEGO POZA FELAMI NIE CZEPIALEM ,ZIMA WIADOMO , CZEKAM NA SLONECZNE DNI/// |
|
|
|
 |
maklakus
Mitsumaniak

Auto: 200sx
Pomógł: 6 razy Dołączył: 30 Cze 2006 Posty: 378 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 12-02-2007, 23:55
|
|
|
Marekb88 napisał/a: | są to aluski 17''na oponkach 40 |
Po perwsze - Serdecznie Witamy
Powiedz jak to się jeżdzi na takich fegach - jaki komfort? , czy nie obcierają? , i czy jeszcze ich nie pokrzywiłeś na naszych pięknych polskich drogach ? |
|
|
|
 |
Marekb88 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-02-2007, 00:35
|
|
|
Jak widac na samochodzie fele chowaja sie w blotniki, troszeczke tylko z tylu przy zaladunku moze obcierac ale juz w planach jest zalozenie sportowego zawieszenia tak zeby juz wszystko bylo Wpożo! na tych felaskach pojezdzilem tylko kilka dni i zrzucilem bo znow spadl snieg, takze spokojnie czekają do wiosny, po kilku przejazdzkach moge tylko powiedziec ze samochod pewniej czuje sie drogi, przy wiekszych predkosciach az ciezko o jakis wiekszy niepoządany manewr skretu.
pozdro |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21943 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 13-02-2007, 09:06
|
|
|
Silnik 1.3 i takie felgi? Jaka szerokość opon? Pewnie nieżle się zbiera ?
Ale prezentuje się super. Jak dla mnie piękny. Tylko natych przeróbkach wizualnych bym zakończył, co by nie przesadzić. No jeszcze tylko halogeny na przód jeśli nie masz. |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 13-02-2007, 09:09
|
|
|
Serdecznie witamy.
Autko ładnie się prezentuje - co do dalszych modyfikcaji to proponowałbym rozejrzenie się za oryginalnym ospojlerowaniem z wersji Sport. |
|
|
|
 |
|
|