Chromowane listwy drzwi i nakladki na lusterka |
Autor |
Wiadomość |
-kangur-
Nowy Forumowicz
Auto: GRANDIS 2.4 sport
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-08-2013, 18:06 Chromowane listwy drzwi i nakladki na lusterka
|
|
|
Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam . Jestem posiadaczem wymarzonego grandisa wersja sport ma dużo chromowanych
dodatków widziałem taka samą wersje z listwami chromowymi na drzwiach oraz na lusterkach srębne nakładki
ładnie to wyglądało I teraz moje pytanie gdzie takie można kupić dodatki i gdzie szukać z góry dziękuje |
Ostatnio zmieniony przez -kangur- 01-09-2013, 16:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
skull
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Grandis 2,4 MiVEC
Pomógł: 8 razy Dołączył: 03 Mar 2008 Posty: 614 Skąd: Kentaki
|
Wysłany: 12-08-2013, 23:20
|
|
|
Nakładki na lusterka zewnętrzne widziałem na allegro,oraz nakładkę na zderzak przedni,nawet jeden z kolegów z forum kupował taką nakładkę.Są też nakładki chromowane na klamki,tylko trzeba śledzić allegro.Popraw kolego tego babola w tytule
Klamki chrom
Nakładka zderzaka |
|
 |
patrycjuszek
Forumowicz
Auto: Galant 2.0 v6 150 ps
Pomógł: 13 razy Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 556 Skąd: Wisxnice
|
Wysłany: 14-08-2013, 10:14
|
|
|
Z rozbiórki można kupić całe aluminiowe klamki a nie nakładki które nie wiadomo ile posłużą. |
|
|
|
 |
-kangur-
Nowy Forumowicz
Auto: GRANDIS 2.4 sport
|
Wysłany: 01-09-2013, 16:37
|
|
|
Witam wszystkich cały czas obserwuje allegro ale nie ma za wiele
Te wszystkie dodatki to mam już seryjnie zamontowane jak klamki chromowane , relingi dachowe w chromie oraz dodatek do zderzaka przedniego
Znalazłem listwy na drzwi ale nie w chromie i tak zastanawiam się czy je kupić czy poszukać jakieś firmy co robi takie listwy pozdrawiam |
|
|
|
 |
|