Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Nowy salon Mitsubishi w Warszawie
Autor Wiadomość
BRUNNER 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Lancer SB
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-03-2012, 16:19   

Prędzej bym auto zmienił, albo dotąd naciskał na ASO, aż by zrobili auto albo wymienili na nowe ;)
Podobno serwis GT jest bardzo dobry...

sla 
Forumowicz

Auto: Inne
Wysłany: 23-03-2012, 23:31   

Nie wiem czy lepszy od innych, ale na pewno bardzo drogi. Przynajmniej tak było kiedyś.

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Wysłany: 24-03-2012, 09:53   

BRUNNER napisał/a:

To prawda - ma dobrą opinię.
Pozdrawiam

Bartek 
Mitsumaniak
friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Wysłany: 24-03-2012, 11:49   

BRUNNER napisał/a:
Podobno serwis GT jest bardzo dobry.

Jackie, nie u wszystkich ;)

Ostatnio (gurdzień '01) z błachym problemem (zakodowanie immo w Carismie GDi) zostałem odesłany na drzewo.....i skasowany oczywiście jak za mokre zborze....

[ Dodano: 24-03-2012, 11:53 ]
PS. nota bene serwis Japan Motors od razu powiedział uczciwie "nie damy rady"

Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 :twisted: sprzedany :(

nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin

Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera

Siro 
Nowy Forumowicz

Auto: O3
Wysłany: 30-08-2013, 17:49   

Aby odgrzać temat i wyrazić opinię na temat dealera, chciałem bardzo pochwalić salon JP na Toruńskiej za sprawną i w pełni uczciwą oraz profesjonalną obsługę przy zakupie samochodu.

Zarówno auto jak i kwestie związane z ubezpieczeniem przedstawione i przeprowadzone jasno, klarownie i co najważniejsze z nastawieniem do klienta i jego potrzeb.

Samochód kupiony, ubezpieczony i liczę na to że obsługa posprzedażowa i serwisowa będzie na równie wysokim i satysfakcjonującym poziomie. :)

norel 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer
Wysłany: 02-09-2013, 16:15   

BRUNNER napisał/a:
Prędzej bym auto zmienił, albo dotąd naciskał na ASO, aż by zrobili auto albo wymienili na nowe ;)

Próbowałem podejść po nich trzy razy ( w końcu do trzech razy sztuka) i póki co nie mogę się pozytywnie wyrazić o serwisie Auto GT.

Za pierwszym razem nie rozwiązali problemu z moim autoalarmem - co więcej nawet nie chcieli podejść i obaczyć w szczególe co i jak i zostawili mnie z niczym. (w Japan Motors bez problemu udało się podejść i rozwiązać błahy problem w 2 minuty)
Za drugim razem pan z rozbrajającą szczerością powiedział że nie sprzeda mi płynu chłodzącego bo mają w beczkach i nie mają jak przelać, a żeby uzupełnić to trzeba wykupić usługę w serwisie, umówić się, poczekać etc., co wiadomo kosztuje czas i niemałe pieniądze.
Za trzecim razem diagnoza usterki zamiast 2h zajęła ponad 7h i wykazała astronomiczny koszt naprawy. Na moją prośbę by otrzymać wydruk z komputera ukazujący usterkę, skoro zapłaciłem już za diagnostykę MUT, w odpowiedzi dostałem nic nie mówiący zrzut ekranu z programu.

Póki co, szukam więc alternatywnego ASO.

Odpowiedz do tematu