Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: sruba
07-08-2007, 09:30
[CJX 96-02] Temat (Zalozenie centralnego zamka+alarm)
Autor Wiadomość
Marekb88
[Usunięty]

Wysłany: 13-02-2007, 22:42   [CJX 96-02] Temat (Zalozenie centralnego zamka+alarm)

Witam Mitsumaniakow!

Od jakiegos czasu planuje zalozyc w swoim colcie CJO centralny zamek z alarmem (komplecik z pilotami ), tylko mam ogromny problem z kupnem takiego zestawu gdyz jak wiadomo nie mamy tak jak prawie w kazdym innym aucie tego przycsku z góry obicia do zamykania/otwerania drzwi takze nie wiem jakie silowniki i z jakimi mocowaniami potrzeba by to wszystko zamontowac.

Prosilbym o jakies namiary na model, najlepiej jakąs oferte zakup takiego zastawu ktory bedzie pasowal w 100% w moim aucie (colt 98r), no i przedstawienie jakiegos schematu montarzu takich urządzen w drzwiach.

Dzieki i czekam na podpowiedzi!

jotupe
[Usunięty]

Wysłany: 13-02-2007, 22:58   

Witam,
Ja również przyłączam się do postu, u mnie sprawa wygląda następująco: COLT CA0 Posiadam centralny zamek sterowany kluczykiem, ale plauje zainstalowanie sterowania z pilota. Będe wdzięczny za jakieś propozycje roziązania.

josie 
Mitsumaniak
majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-02-2007, 23:57   

Marekb88, jest opisane - wystarczy zajżeć do działu Colt - FAQ - pierwszy temat. W srodku tematu jest link, zdjęcia itp.
http://www.mitsubishi-gra...1488d49a#122208

Odpowiedz do tematu