Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zimowa Akcja Przeglądowa
Autor Wiadomość
Adrianeo 
Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI 98r
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-12-2010, 01:49   

SHARK1979 napisał/a:
W Łodzi panowie są mili i w sumie oki ale wypasu nie ma :mrgreen: mimo wsio niektórzy mechanicy byli bardzo wporzo :)

a mógłbyś napisać gdzie robiłeś przegląd ile kosztował i co wykonali panowie mechanicy?

SHARK1979 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Colt CZT
Wysłany: 05-12-2010, 13:04   

Adrianeo, na Włókniarzy - Satall Łódź liściasta koszt 49zł tak jak koledzy pisali takie troszke pierdołki :mrgreen: oświetlenie, wycieraczki, stan karoserii,klocki pod autko też weszli itp :wink: pozdro

Najładniejsza Cari zlotu 2011 :)
Najładniejsza Cari zlotu 2012 :D
Najładniejsza Cari zlotu 2013 :mrgreen:
Najładniejszy Colt zlotu 2014 :D :D

klabton 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Pajero Sport
  Wysłany: 27-02-2011, 21:55   Mitsubishi na Toruńskiej w Warszawie.

Trochę po czasie, ale może warto ostrzec kolegów.
Skorzystałem z akcji i niefortunnie, wybrałem serwis w Warszawie przy ulicy Toruńskiej.
Czemu niefortunnie?
1.Umówiłem się na godzinę 6 rano, bo wiadomo-praca. Przegląd trwał jakieś 30 minut. Pani w kasie pojawia się o 7. Ponieważ nie miałem gotówki, musiałem z buciora zasuwać kilkaset metrów do bankomatu... Szkoda, że nie zostałem o tym poinformowany podczas umawiania wizyty.
2. Widziałem o konkretnej dziurze w wydechu. Widać ją było bez włażenia do kanału, nie mówiąc o charakterystycznym dźwięku. Na karcie przeglądu - wydech sprawny
3. Nie miałem oświetlenia tylnej tablicy. Bardzo miły Pan menager, ( w sumie najprofesjonalniejsza część wizyty ), zaproponował wymianę za 50 zł... Zima, brud, brak czasu - zgodziłem się. Po kilku minutach Pan wraca i stawia diagnozę: jest zwarcie gdzieś w układzie i przepala żarówki zaraz po włożeniu... Jakoś nie bardzo chciało mi się w to uwierzyć, ale ok. Tydzień później wymieniłem obie żarówki bez żadnych zwarć. Zauważyłem przy tym brak jednej śrubki mocującej szkło ochronne lampki.. :evil: Znalezienie czegoś, co będzie pasować zajęło mi dłuższą chwilę..

Reasumując. Ten serwis jest częścią jakiejś większej firmy typu " Serwis Japan Cars". Mają certyfikat Mitsu, więc zaufałem. Mechanik, który zajmował się moim samochodem miał ze 20 lat.. Nie sądze, żęby miał konkretne przeszkolenie w dziedzinie pajero...
Być może źle trafiłem, na złego mechanika.. Ale żadna siła mnie mnie zmusi, żeby odwiedzić to miejsce raz jeszcze..

wysmok 
Forumowicz

Auto: OII 3.0 V6
Wysłany: 19-11-2012, 11:46   

Widzę, że nie ma aktualnych wpisów, a ponieważ otrzymałem od "mojego" ASO zaproszenie do skorzystania z Zimowej Akcji Przeglądowej, chciałem się dowiedzieć, czy ktoś z Was korzystał z niej w tym roku.

Jeżeli ktoś może wyrazić opinię o tej akcji w wydaniu Motor Centrum w Gdańsku, to byłoby idealnie. :)

DJ Fazi 
Mitsumaniak
Fan bulwarówek

Auto: był Outlander 2.0 DI-D
Wysłany: 19-11-2012, 23:06   

W zeszłym roku poprosiłem ich żeby w ramach tej akcji + drugi przegląd założyli mi nowy komplet kół zimowych za 49 zł czy tam 99zł. Zimowej akcji nie zrobili, a koła zmontowali za free w ramach przeglądu. W tym roku poprosiłem ich żeby zmienili mi ustawienia ETACS odnośnie lusterek żeby się samoczynnie otwierały przy prędkości 30km/h to "przemiły" Pan stwierdził że to funkcja dodatkowa w MMCS-ie, co jest kompletną bzdurą. Spróbuj z MARGO albo u Plichty.

tyku 
Mitsumaniak

Auto: MITSUBISHI LANCER
Wysłany: 27-11-2012, 10:50   

Zimowa Akcja Przeglądowa Mitsubishi 2012.
PROTOKÓŁ AKCJI ZIMA

Szwagroz 
Forumowicz

Auto: Galant, 2,0 elegance
Wysłany: 10-09-2013, 09:26   

Otrzymałem wczoraj takie oto pisemko, hmm ale że jak? Mitsu robi DARMOWE akcje przeglądowe, czyżby poszli po rozum do głowy? czy ktoś dostał?

Odpowiedz do tematu