|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zimowa Akcja Przeglądowa |
Autor |
Wiadomość |
Adrianeo
Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI 98r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-12-2010, 01:49
|
|
|
SHARK1979 napisał/a: | W Łodzi panowie są mili i w sumie oki ale wypasu nie ma mimo wsio niektórzy mechanicy byli bardzo wporzo |
a mógłbyś napisać gdzie robiłeś przegląd ile kosztował i co wykonali panowie mechanicy? |
|
|
|
 |
SHARK1979
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Colt CZT
Pomógł: 39 razy Dołączył: 08 Wrz 2008 Posty: 3029 Skąd: Łęczyca
|
Wysłany: 05-12-2010, 13:04
|
|
|
Adrianeo, na Włókniarzy - Satall Łódź liściasta koszt 49zł tak jak koledzy pisali takie troszke pierdołki oświetlenie, wycieraczki, stan karoserii,klocki pod autko też weszli itp pozdro |
_________________ Pomogłem?-nie krępuj się wciśnij pomógł
Najładniejsza Cari zlotu 2011
Najładniejsza Cari zlotu 2012
Najładniejsza Cari zlotu 2013
Najładniejszy Colt zlotu 2014 |
|
|
|
 |
klabton
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero Sport
|
Wysłany: 27-02-2011, 21:55 Mitsubishi na Toruńskiej w Warszawie.
|
|
|
Trochę po czasie, ale może warto ostrzec kolegów.
Skorzystałem z akcji i niefortunnie, wybrałem serwis w Warszawie przy ulicy Toruńskiej.
Czemu niefortunnie?
1.Umówiłem się na godzinę 6 rano, bo wiadomo-praca. Przegląd trwał jakieś 30 minut. Pani w kasie pojawia się o 7. Ponieważ nie miałem gotówki, musiałem z buciora zasuwać kilkaset metrów do bankomatu... Szkoda, że nie zostałem o tym poinformowany podczas umawiania wizyty.
2. Widziałem o konkretnej dziurze w wydechu. Widać ją było bez włażenia do kanału, nie mówiąc o charakterystycznym dźwięku. Na karcie przeglądu - wydech sprawny
3. Nie miałem oświetlenia tylnej tablicy. Bardzo miły Pan menager, ( w sumie najprofesjonalniejsza część wizyty ), zaproponował wymianę za 50 zł... Zima, brud, brak czasu - zgodziłem się. Po kilku minutach Pan wraca i stawia diagnozę: jest zwarcie gdzieś w układzie i przepala żarówki zaraz po włożeniu... Jakoś nie bardzo chciało mi się w to uwierzyć, ale ok. Tydzień później wymieniłem obie żarówki bez żadnych zwarć. Zauważyłem przy tym brak jednej śrubki mocującej szkło ochronne lampki.. Znalezienie czegoś, co będzie pasować zajęło mi dłuższą chwilę..
Reasumując. Ten serwis jest częścią jakiejś większej firmy typu " Serwis Japan Cars". Mają certyfikat Mitsu, więc zaufałem. Mechanik, który zajmował się moim samochodem miał ze 20 lat.. Nie sądze, żęby miał konkretne przeszkolenie w dziedzinie pajero...
Być może źle trafiłem, na złego mechanika.. Ale żadna siła mnie mnie zmusi, żeby odwiedzić to miejsce raz jeszcze.. |
|
|
|
 |
wysmok
Forumowicz

Auto: OII 3.0 V6
|
Wysłany: 19-11-2012, 11:46
|
|
|
Widzę, że nie ma aktualnych wpisów, a ponieważ otrzymałem od "mojego" ASO zaproszenie do skorzystania z Zimowej Akcji Przeglądowej, chciałem się dowiedzieć, czy ktoś z Was korzystał z niej w tym roku.
Jeżeli ktoś może wyrazić opinię o tej akcji w wydaniu Motor Centrum w Gdańsku, to byłoby idealnie. |
_________________ Pozdrawiam,
wysmok |
|
|
|
 |
DJ Fazi
Mitsumaniak Fan bulwarówek

Auto: był Outlander 2.0 DI-D
Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Lis 2010 Posty: 439 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 19-11-2012, 23:06
|
|
|
W zeszłym roku poprosiłem ich żeby w ramach tej akcji + drugi przegląd założyli mi nowy komplet kół zimowych za 49 zł czy tam 99zł. Zimowej akcji nie zrobili, a koła zmontowali za free w ramach przeglądu. W tym roku poprosiłem ich żeby zmienili mi ustawienia ETACS odnośnie lusterek żeby się samoczynnie otwierały przy prędkości 30km/h to "przemiły" Pan stwierdził że to funkcja dodatkowa w MMCS-ie, co jest kompletną bzdurą. Spróbuj z MARGO albo u Plichty. |
_________________ glonojad rulezz |
|
|
|
 |
tyku
Mitsumaniak

Auto: MITSUBISHI LANCER
Pomógł: 56 razy Dołączył: 25 Sty 2012 Posty: 3004 Skąd: INTERNET
|
Wysłany: 27-11-2012, 10:50
|
|
|
Zimowa Akcja Przeglądowa Mitsubishi 2012.
PROTOKÓŁ AKCJI ZIMA
 |
_________________ MITSUBISHI LANCER 1.8 (4B10) Sportback - Red Metallic (P26)
Rok produkcji: 2010.
 |
|
|
|
 |
Szwagroz
Forumowicz

Auto: Galant, 2,0 elegance
|
Wysłany: 10-09-2013, 09:26
|
|
|
Otrzymałem wczoraj takie oto pisemko, hmm ale że jak? Mitsu robi DARMOWE akcje przeglądowe, czyżby poszli po rozum do głowy? czy ktoś dostał?
 |
|
|
|
 |
|
|