[II] Jak wyjąć tylną ławkę (dodatkowe 2 miejsca z bagażnika) |
Autor |
Wiadomość |
maciexx123
Nowy Forumowicz
Auto: jeszcze brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-09-2013, 12:46
|
|
|
ktoś wyżej się pytał jak to wygląda, zapomniałem zacytować sorry, jestem póki co nowy tutaj
muszę to forum poznać dobrze, jest podzielone ładnie, ale jakoś nie mogę się odnaleźć w nim |
|
|
|
 |
Walcz72
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander
|
Wysłany: 26-09-2013, 14:21
|
|
|
Koledzy może moje pytania będą trochę dziwne ale czy ma to wpływ ze samochód jest zarejestrowany na 7 osób z w rzeczywistości jest 5-cio osobowy ( bo wyjęliśmy fotele ) ?? Czy funkcjonariusz porządku może mieć z tego tytułu jakieś pretensje ?? I kolejne pytanie czy w wersji z xenonami w którym ponoć czujnik poziomowania jest przy tylnych kołach będzie to miało jakiś wpływ na słup światła ?? |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
|
Wysłany: 26-09-2013, 19:45
|
|
|
Nikt się przyczepi dopóki nie posadzisz tych dwóch osób na podłodze. A ksenony to same dzięki temu czujnikowi ustawią się poziomo - po to jest, aby niezależnie od obciążenia bagażnika świeciły poziomo. |
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 26-09-2013, 20:03
|
|
|
Walcz72 napisał/a: | Koledzy może moje pytania będą trochę dziwne ale czy ma to wpływ ze samochód jest zarejestrowany na 7 osób z w rzeczywistości jest 5-cio osobowy ( bo wyjęliśmy fotele ) ?? Czy funkcjonariusz porządku może mieć z tego tytułu jakieś pretensje ?? I kolejne pytanie czy w wersji z xenonami w którym ponoć czujnik poziomowania jest przy tylnych kołach będzie to miało jakiś wpływ na słup światła ?? | Zenki po to maja automatyczne poziomowanie, aby nie zawracac sobie glowy takimi kwestiami. |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
Walcz72
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander
|
Wysłany: 27-09-2013, 08:24
|
|
|
Dzięki koledzy pozostał mi tylko brać się do roboty |
|
|
|
 |
grzybus82
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander 2008 2.4
|
Wysłany: 15-11-2013, 07:28
|
|
|
diament20, [quote=Ja robiłem całość we własnym zakresie.Od demontażu aż po wykonanie podłogo.Jeśli ktoś chciałby podpatrzeć koncepcję proszę o napisanie adresu e-mail to podeślę rozwiązanie może być ze zdjęciami][/quote]
Witam,kolego czy miałbyś może chwilkę, aby zrobić kilka fotek , bagażnika - po demontażu tych tylnich dodatkowych siedzeń i wysłać?
Bardzo jestem ciekaw jak to zrealizowałeś..sam chcę te kilka kg zdemontować choćby dlatego aby mieć dodatkowy schowek bądź ogólnie głębszy w tym miejscu kufer.
Albo woogóle, prośbę tą kieruję do kolegów, którzy już "to" mają za sobą
Mój e-mail: grzybus82@op.pl
Z góry bardzo dziękuję
Pozdrawiam
Paweł |
|
|
|
 |
bonito
Forumowicz
Auto: był Outlander II 2.0 TDI