|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:28 |
[Cari 1.8 GDI] Carisma 1,8 gdi do 5tys czy to możliwe? |
Autor |
Wiadomość |
szogunwgw
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer C62 1,5 12v
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-09-2013, 13:52 [Cari 1.8 GDI] Carisma 1,8 gdi do 5tys czy to możliwe?
|
|
|
Cześć wszystkim! Przymierzam się powoli do zmiany auta bo moj lancerek już swoje zrobil. Generalnie chcialbym poświęcić do 5 tysi. i wpadla mi w oko carisma. Chcialem Gala ale w tej cenie byly wydaja mi sie kiepskie. Do was pytanie czy carisma w tej cenie byla by możliwa by trochę pojeżdzić. Nie toleruje jakos gazu wiec interesuje mnie 1,8 gdi. Czytalem o tym silniku i kazdy ma inna opinie . jedynie wiem ze kosztowny jest rozrzad ale to rzecz obowiązkowa. I dobrze jak by auto mialo klime. przegladalem ogloszenia i ceny sa rozne i nie wiem co o tym myśleć.
[ Dodano: 22-09-2013, 16:22 ]
wpadły mi dwie w oko 1 II gen tylko pekniety zderzak i wgniecenie ale to bym ogarnał i cena tez niska. a druga I gen sedam i cena podobna. to zostalo by fundusze na dopieszczenie itp.
Cari IIgen
Cari Igen |
|
|
|
 |
guner
Forumowicz
Auto: Carisma 1,6 2003
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-09-2013, 17:55
|
|
|
Tylko żeby to dopieszczenie nie kosztowało Cię kilka ładnych tys. zł.
Jak chodzi o Cari po lifcie to cena wyjątkowo niska a zdjęcia z końca maja. Jak to taka okazja to dlaczego tak trudno się sprzedaję? Widać zresztą ze zmęczona życiem. |
|
|
|
 |
|
|