|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
OT z "Nowe Auto ale Czy dobrze wybieram Dealera ???&quo |
Autor |
Wiadomość |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 15-02-2007, 15:47
|
|
|
Rafal_Szczecin napisał/a: | a w bialymstoku bo hmmm bo tam jest fajnie |
W Białymstoku nie - w Grafixie tak |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 15-02-2007, 17:47
|
|
|
slo_mo napisał/a: | Rafal_Szczecin napisał/a: | a w bialymstoku bo hmmm bo tam jest fajnie |
a co w bialymstoku nie jest fajnego? |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 16-02-2007, 08:27
|
|
|
arturro napisał/a: | slo_mo napisał/a: | Rafal_Szczecin napisał/a: | a w bialymstoku bo hmmm bo tam jest fajnie |
a co w bialymstoku nie jest fajnego? |
To tylko moja opinia, ale jak miałem tam studiować prawo (stare czasy - zdecydowałem się jednak na Finanse i Bankowość w stolicy) to pomieszkiwałem tam przez miesiąca. I jakoś tak nie podpasowało mi to miasto..eeeeech dużo by gadać |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 16-02-2007, 11:39
|
|
|
napisz lepiej ze sie nie dostales na prawo zamiast pisac ze bialystok ci nie przypasowal. |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 16-02-2007, 15:07
|
|
|
arturro napisał/a: | napisz lepiej ze sie nie dostales na prawo zamiast pisac ze bialystok ci nie przypasowal. |
Spokojna Twoja rozczochrana - nie było łatwo, ale się dostałem, przecież napisałem że nie o to chodzi...
Po prostu nie pasuje mi Biały i tyle - a Ty co, autochton broniący honoru miasta
Ale dla Miśka i Grafixu przemógłbym swoją niechęć |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 16-02-2007, 18:37
|
|
|
slo_mo napisał/a: | - a Ty co, autochton broniący honoru miasta
|
moze i autochton, a dodatkowo nie rozumiem jak mozna mowic ze jakies miasto jest do dupy?
jak juz cos swierdzasz to napisz: nie lubie bialegostoku bo; gebe mi obili, nie ma tramwaji, za maly ruch na drodze, za duzo wiesniakow, itd.
jak juz piszesz ze bialystok to syfiaste miast to chociaz napisz czemu, bo jestem ciekaw. |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-02-2007, 18:49
|
|
|
Dyskusja niezwykle burzliwa, ale kompletnie nie dotyczy pytania naszego forumowicza.Po co bić pianę nie na temat,nie lepiej na priv., a tutaj niech się wypowie osoba majaca styczność z tym serwisem. |
Ostatnio zmieniony przez sla 16-02-2007, 18:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-02-2007, 18:55
|
|
|
arturro napisał/a: | jak juz piszesz ze bialystok to .................. miast to chociaz napisz czemu, bo jestem ciekaw. | To może ja napiszę
Na mnie Białystok zrobił bardzo fajne wrażenie Bywałem kilka razy w roku gdzieś tak w latach 1995/96. Spodobało mi się przede wszystkim to, że było czysto na ulicach, nie tak jak w moim rodzinnym Bytomiu
Jedyne co mnie raziło to obecność wielu Rosjan/Białorusinów i często słyszalny język rosyjski. Ale ludzie z którymi miałem przyjemność się spotykać baaaardzo sympatyczni
No i kawa w hotelu the best
To może chociaż z tego powodu warto wybrać się na zakupy Lancera do Grafixu (to tak coby nie było, że OT ) |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 16-02-2007, 22:07
|
|
|
arturro napisał/a: | jak juz piszesz ze bialystok to syfiaste miast to chociaz napisz czemu, bo jestem ciekaw. |
moge ja, moge moge moge ??
no dobra napisze
chodzenie dzien w dzien pijanym by mnie zabilo |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 16-02-2007, 23:19
|
|
|
arturro napisał/a: |
moze i autochton, a dodatkowo nie rozumiem jak mozna mowic ze jakies miasto jest do *cenzura*? |
Nie powiedziałem nic co musiałbym wykropkować
arturro napisał/a: | jak juz cos swierdzasz to napisz: nie lubie bialegostoku bo; gebe mi obili, nie ma tramwaji, za maly ruch na drodze, za duzo wiesniakow, itd.
jak juz piszesz ze bialystok to syfiaste miast to chociaz napisz czemu, bo jestem ciekaw. |
Nie napisałem też nic o syfiastości Białego - skąd takie epitety??
Resztę dyskusji możemy przenieść, tak jak sugerują Koledzy, na PW żeby nie zaśmiecać tego tematu. |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 17-02-2007, 11:14
|
|
|
temat byl o dealer'u z poznania a ze pewnie wiekszosc osob z tego forum serwisuje swoje auta "u pana mietka" nie ma nic do powiedzenia nt serwisu, a ze znaja jacka polecaja jego choc pewnie dla autora tematu (tak jak i mi) niechce sie (niechcialobysie) jechac pol polski aby kupic auto.
zaczales temat bialegostoku wiec napisz w czym masz problem z tym miastem i bedzie eot z mojej strony. |
|
|
|
 |
|
|