|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2,5 V6, 1999, Ciecierzyn, prośba o opinię |
Autor |
Wiadomość |
Hunter
Forumowicz
Auto: Galant 2.5 V6 A/T '00
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-09-2013, 18:11 [EAx 97-04] Galant 2,5 V6, 1999, Ciecierzyn, prośba o opinię
|
|
|
Witajcie,
po przygodach z Mazdą, Mustangiem i Jeepem miałem dylemat co kupić jako auto codzienne na dojazdy do pracy, aż w końcu uświadomiłem sobie, że mojego poprzedniego Galanta bardzo lubiłem i chyba chciałbym mieć go znowu, na dłużej niż tylko rok.
Byłoby to jak wspomniałem auto codzienne, zabawkę planuję inną, żona ma swoje, więc Galant będzie idealny
Co myślicie o tym egzemplarzu?
Cena przystępna, będę raczej chciał zagazować i na pewno szukam V6-tki w sedanie, nie podoba mi się wersja sportowa, tylko taka jak w ofercie (tylko drewno mi nie do końca pasuje) ale po lifcie z zegarami high contrast
http://otomoto.pl/mitsubi...-C29846010.html
 |
|
|
|
 |
emarcinpl
Nowy Forumowicz
Auto: galant 2.5 2002 avance
Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Lip 2013 Posty: 16 Skąd: lublin
|
Wysłany: 28-09-2013, 21:55
|
|
|
ogladalem tez tego gala:D auto cale malowane-jest taka rybia luska na lakierze, sa odpryski po kamykach w kilku miejscach i kilka rys. opony prawie lyse, nie widac rdzy, auto nie bylo odpalane przezemnie. ten czerwony jest w duzo lepszym stanie wizualnym |
|
|
|
 |
Hunter
Forumowicz
|
Wysłany: 29-09-2013, 11:38
|
|
|
Dzięki za odpowiedź w obu zapytaniach
Mam na szczęście dużo czasu, więc spokojnie będę szukał do skutku... a tak ładnie wyglądają i nic nie napisali o wadach |
|
|
|
 |
emarcinpl
Nowy Forumowicz
Auto: galant 2.5 2002 avance
Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Lip 2013 Posty: 16 Skąd: lublin
|
Wysłany: 29-09-2013, 12:14
|
|
|
ogladalem je ok miesiaca temu i ja dalej nic nie znalazlem ciekawego dla siebie:) |
|
|
|
 |
Hunter
Forumowicz
|
Wysłany: 29-09-2013, 15:36
|
|
|
Będę szukał głównie czegoś zadbanego w środku i w wersji, którą miałem poprzednio, ponieważ sportowe zderzaki i nakładki progowe w ogóle mi się nie podobają.
Planuję włożyć w niego sporo na początek, żeby dopieścić go pod względem technicznym, jak będzie trzeba do go zakonserwuję i dostanie nową powłokę lakierniczą, żeby parę lat służył i cieszył oko |
|
|
|
 |
|
|