[EAx 97-04] Mitsubishi Galant Sport Edition 2.5 katowice pro |
Autor |
Wiadomość |
emarcinpl
Nowy Forumowicz
Auto: galant 2.5 2002 avance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Lip 2013 Posty: 16 Skąd: lublin
|
Wysłany: 05-10-2013, 20:38 [EAx 97-04] Mitsubishi Galant Sport Edition 2.5 katowice pro
|
|
|
Witam. jakie macie opinie na temat tego modelu?? http://otomoto.pl/mitsubi...-C30811383.html
moze bylby ktos chetny podjechac i obejrzec to auto? Oczywiscie za wszystko zaplace:) czekam na wasze sugestie |
|
|
|
 |
Matt013
Nowy Forumowicz
Auto: galant
|
Wysłany: 06-10-2013, 17:42
|
|
|
emarcinpl dam ci rade nie pytaj ludzi tutaj bo szkoda nerwów zaraz ci ktoś odpowie że nie ma kryształowej kuli żeby wiedzieć co to jest albo da rede typu trzeba jechać i zobaczyć a weź zapytaj o spalanie to odp w stylu ile wlejesz tyle spali najlepiej wziąść mechanika dać mu kase za to i obejrzy z tobą albo kogoś kto zna się co kolwiek na samochodach o albo jeszcze jedna genialna odp zapytaj o spalanie V6 tak do 90 to ci jakiś bardzo pomocny geniusz odp po co ci V6 jak chcesz 90 jeździc też szukałem odp paru na tym forum ale naprawde szkoda czasu a jak ktoś na mnie teraz naskoczy to odp z góry pocałuj mnie w du.e |
|
|
|
 |
qrolek
Nowy Forumowicz
Auto: skoda
|
Wysłany: 06-10-2013, 18:18
|
|
|
Witaj, przed chwilą go oglądałem, łap VIN: jmbsnea5awz000981.
Ogólnie rdza pożarła kielichy i zaczyna brać nadkola z tyłu, oraz do wymiany jedna sonda lambda. nie widziałem podwozia ani progów.
Wydawało mi się że lampy są jakieś dziwne, jedna nie jest oryginalna, właściciel mówił że malował zderzak i maske bo odpryski były, ale błotniki też były ściągane i tylne drzwi od strony pasażera ktoś odkręcał. Samochód delikatnie ściąga w prawo. |
|
|
|
 |
emarcinpl
Nowy Forumowicz
Auto: galant 2.5 2002 avance
Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Lip 2013 Posty: 16 Skąd: lublin
|
Wysłany: 06-10-2013, 19:44
|
|
|
dzieki ci bardzo za pomoc. nie bede sie wybieral nawet obejrzec bo mam kawalek drogi a szukam modelu zdrowego a nie jakiegos rdzewiucha. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|