|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] GALANT 2,5v6, 1998, Gdańsk- Prośba o pomoc. |
Autor |
Wiadomość |
Lasek
Nowy Forumowicz
Auto: Brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-10-2013, 22:09 [EAx 97-04] GALANT 2,5v6, 1998, Gdańsk- Prośba o pomoc.
|
|
|
Witam Kolegów!
Mam gorącą prośbę o pomoc przy zakupie auta, mianowicie chodzi mi o ten model:
http://otomoto.pl/mitsubishi-galant-C30873941.html
Z rzeczy o których mi wiadomo- zrobione 2 lata temu nadkola tylne (bez reperaturek) malowane drzwi kierowcy i pasażera, wgniecenie na drzwiach kierowcy (cofający Transit ), otarcie na tylnym zderzaku od strony pasażera i malowany fragment maski (najprawdopodobniej na lewym światłem)
Będę bardzo wdzięczny za wszelkie informacje dotyczące tego egzemplarza, jak również jakiekolwiek uwagi wyłapane na podstawie zdjęć. Przyznam, że cena jest bardzo atrakcyjna i delikatnie mówiąc "napaliłem się" na ten samochów (po długich poszukiwaniach i przeglądaniu forum), ale musiałbym przejechać po niego dosłownie całą Polskę- więc każda opinia będzie na wagę złota.
Z góry przepraszam, za ewentualne rozjechanie strony-mam problemy z fotosikiem- mam nadzieję, że koledzy będą wyrozumiali.
Zdjęcia:
Cytat: | Cechy zewnętrzne:
alufelgi, światła przeciwmgłowe
Bezpieczeństwo:
ABS, autoalarm, poduszki powietrzne, immobiliser
Komfort:
el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, tapicerka skórzana, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, tempomat, podgrzewane fotele, podgrzewana przednia szyba
Opis pojazdu
Mitsubishi Galant 2.5 V6 z sekwencyjną instalacja gazową na gwarancji. Samochód zadbany należycie eksploatowany i serwisowany. Posiadam pełną historie serwisowa od dnia zakupu (2010) po dzień dzisiejszy. Min. wymieniony kompletny rozrząd, zawieszenie firmy Denckermann - komplet wahaczy, drążki kierownicze oraz końcówki, układ hamulcowy. Samochód bardzo dobrze wyposażony. dwa komplety alufelg 18 na lato i 16 na zime (po renowacji). Możliwość obniżenia ceny auta z jednym kompletem kół. Auto sprawuje sie znakomicie, podczas mojej eksploatacji było praktycznie bezobsługowe poza ponadprogramową wymianą pompki paliwa która zepsuła się na moje własne życzenie. Polecam i zaznaczam że samochód SPRZEDAJE a nie się pozbywam. Zachęcam do sprawdzenia auta na stacji diagnostycznej. |
Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Skyline15
Forumowicz
Auto: Avance 2000r Touring [*]
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-10-2013, 20:40
|
|
|
Cóż ze zdjęć wiele rzeczy po prostu nie da się wyłapać - są zrobione z daleka.
Poproś o większą ilość zdjęć w większej rozdzielczości i z bliższej odległości
Jeżeli chodzi o Galanta to nie ma się co ,,napalać,, i lepiej poszukać czegoś poblisku , ewentualnie poproś forumowiczów z Gdańska aby Ci go obejrzeli.
Z doświadczenia wiem że wszystko ładnie wygląda na zdjęciach a w rzeczywistości jest porażka - szczególnie jeśli chodzi o rekina.
W każdej sztuce warto zajrzeć pod spód, tam często kryją się niemiłe niespodzianki(ślady napraw powypadkowych , wszechobecna korozja itd)
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|