|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 05-11-2013, 10:55 |
Cari 1,8 GLS 16V 1997R |
Autor |
Wiadomość |
riat
Forumowicz
Auto: Carisma 1,8 GLS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-10-2013, 20:21 Cari 1,8 GLS 16V 1997R
|
|
|
Witam!
1 Zegarek działa ale jego podświetlenie nie. Żarówkę sprawdziłem, jest O'K. Co jest? Może jest tam jakiś bezpiecznik? Jeżeli tak to gdzie i który?
2 Nie świecą mi podświetlenia konsoli środkowej; no zapalniczka, popielniczka pokrętła nadmuchu. Świeci się tylko podświetlenie awaryjnych. Zdjąłem konsolę, połowę żarówek sprawdziłem i są O'K, reszty jeszcze nie. Czy te podświetlenia są zabezpieczone bezpiecznikiem? Jeżeli tak to którym?
Przekopałem cały dział FAQ i nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. Może ktoś z Szanownych Kolegów też "walczył" z tym problemem i coś podpowie.
To tyle
Pozdrówka i czekam na sugestie co z tym zrobić.
R |
|
|
|
 |
nytsug
Mitsumaniak

Auto: Outlander + Pajero
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 10 Lip 2013 Posty: 453 Skąd: LUBLIN - okolice
|
Wysłany: 11-10-2013, 23:05
|
|
|
Oczywiście, że są bezpieczniki. Jak masz książkę od niej to w dziale 8-18 i 8-19 jest o bezpiecznikach i ,które są od czego. Po kierownicą masz skrzynkę i bezpiecznik nr1 od zapalniczki a w komorze silnika masz inne bezpieczniki i tam masz nr11 - oświetlenie wnętrza. Sprawdź wszystkie bezpieczniki i dalej będzie widać. |
|
|
|
 |
|
|