|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
AUTOMAX Centrum Aut Japońskich ul. Krzywoustego 6, Wrocław |
Autor |
Wiadomość |
maxx009
Nowy Forumowicz
Auto: Colt 1,5did
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-10-2013, 16:28 AUTOMAX Centrum Aut Japońskich ul. Krzywoustego 6, Wrocław
|
|
|
Witam
mam pytanie czy są gdzieś na tym forum opinie na temat tego warsztatu : AUTOMAX Centrum Aut Japońskich ul. Krzywoustego 6, Wrocław
http://www.automax-perfec...&id=6&Itemid=48
Dzięki !!!
[ Dodano: 13-10-2013, 10:43 ]
NIE polecam tej firmy, ponieważ dwa razy naprawiał mi auto i dwa razy spierniczył samochód:
1/ jakiś czas temu wymieniałem u nich pęknięty wtrysk, oczywiście wymienili, ale przy okazji urwali przewód od podciśnienia i chamska zakleili go silikonem, że niby nic. Po dwóch tygodniach okazało się że auto nie ma mocy! no jak przyczyna? oczywiście uszkodzony przewód który wcześniej urwali. Wymienili parę nie potrzebnych rzeczy, gdzie auto stało 3 tyg. kosztowało mnie to 400pln- auto odebrałem i dalej to samo - brak mocy. Właściciel powiedział, że trzeba sterownik turbiny wymienić- totalna bzdura !!! chciał kolejnych parę setek zarobić !!!
Więc auto trafiło do serwisu Mitsubishi firmy Germaz tam w ciągu 1 godz zlokalizowano - okazało się ze przewód od podciśnienia nie trzyma po fachowcy z ul. Krzywowustego urwali go a następnie zakleili silikonem, z tym że nie wiedzieli że silikon nie będzie trzymał w takiej temperaturze.
2/ kolejny przypadek to wymiana tarcz i klocków w tylnych kołach- oczywiscie wymienili, ale przy okazji urwali w zacisku dzwignię od hamulca ręcznego - no i auto oddali niby sprawne, a co się okazało, że ręczny działał tylko na jedno koło. Znowu serwis Germaz i znowu kolejna kasa za naprawę.
Tak właśnie oczędzając parę złotych wydaję sie kolejną kasę, a to dlategoo, ze w dalszym ciągu mamy do czynienia z partaczami garażowymi.
Ja osobiście nie polecam tej firmy. |
|
|
|
 |
|
|