|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EA5A] Dopasowanie szyby i lusterka |
Autor |
Wiadomość |
inq
Mitsumaniak

Auto: Focus
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 12 razy Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 2776 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 29-08-2013, 20:31
|
|
|
Hugo napisał/a: | Nie ma w ogóle takich oznaczeń na szybach Galanta. |
Takich nie ma, ale rocznik jest na pewno. Jutro jak będę mógł chodzić to zrobię fotkę.
Hugo napisał/a: | Skąd wiesz, przecież zdjęcia są nieczytelne |
Dlatego napisałem chyba. Wydawało mi się, że 2 gdzieś tam była
Hugo napisał/a: | Nie UPS tylko U, później jakaś strzałka, albo V i S. Moze jakieś nowsze oznaczenie szyb z filtrem UV? |
Mam to samo także jakiś standard chyba. Może jakiś atest albo coś w tym stylu
Hugo napisał/a: | Czy Elegance też miał fabrycznie przyciemniane szyby, tak jak Avance? | Raczej tak. Znajomy w swoim GDI miał ori ciemne szyby w Elegance. |
_________________ "Never drive faster than your angel can fly"
Historia zatacza kółko
Renault 19 ('91)-> Ford Probe GT ('92)-> Laguna ('95)-> Peugeot 307 ('04)-> EA5W ('02)-> Renault 19 ('95)-> EA3W ('01)-> Focus ('14)
 |
|
|
|
 |
balaclava
Nowy Forumowicz
Auto: galant 2.0 00' Elegance Lift
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-10-2013, 16:38
|
|
|
Mam podobny problem w dobraniu szyby bocznej-lewej-przedniej.
Otóż znalazłem, dajmy na to takową sztukę:
W moim powozie szyba boczna-prawa-przednia jest taki zestaw kodów jak powyżej z wyjątkiem kodu M213, który u mnie jest M2H3.
I tu rodzi się pytanie na co należy zwrócić uwagę, by dobrze szkło dobrać. Ten kod odpowiada za grubość i przyciemnienie, ale nie potrafię znaleźć nic o "M2H3". Czy się różni od M213 ? |
|
|
|
 |
|
|