|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS GDI] Umiejscowienie Immobilizera. Problemy z odpalaniem |
Autor |
Wiadomość |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 05-11-2013, 10:54
|
|
|
RaVciO napisał/a: | O ile dobrze pamiętam było to w granicach 100-200zł... | Czy w serwisie za pomocą dezaktywacji w sterowniku silnika czy w jakiś inny sposób? Bo jak w serwisie, to warto go usunąć zamiast dorabiać klucz z immo. |
|
|
|
 |
RaVciO
Mitsumaniak

Auto: był MSS 1.6 jest Superb II
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 06 Kwi 2009 Posty: 1254 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 05-11-2013, 11:52
|
|
|
plecho1 napisał/a: | RaVciO napisał/a: | O ile dobrze pamiętam było to w granicach 100-200zł... | Czy w serwisie za pomocą dezaktywacji w sterowniku silnika czy w jakiś inny sposób? Bo jak w serwisie, to warto go usunąć zamiast dorabiać klucz z immo. |
Nie było to ASO, tylko warsztat zajmujący się autoalarmami i elektryką.
W jaki sposób zostało to zrobione dokładnie nie wiem, ale zrozumiałem, że został zdemontowany. Być może polegało to na jakiegoś rodzaju dezaktywacji, nie wiem... Wiem, że problemy zniknęły i nastepny właściciel także nie narzeka. |
_________________ Si vis pacem, para bellum. |
|
|
|
 |
Mlody993
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Space Star
Kraj/Country: Germany
|
Wysłany: 06-11-2013, 19:14
|
|
|
Czekam na nowy sterownik wtrysku. Powinien dojść za 2-3 dni. Po wymianie zobaczę czy będę miał jeszcze problemy z odpalaniem. Jeśli tak to postaram się coś zrobić z tym immobilizerem. |
|
|
|
 |
|
|