|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAxx] Zamki drzwi |
Autor |
Wiadomość |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14379 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 11-11-2013, 10:42
|
|
|
Hugo, nic tam nie ma od immo . |
|
|
|
 |
Bartekkita
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.5 V6 kombi
Pomógł: 16 razy Dołączył: 12 Lut 2013 Posty: 1190 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 12-11-2013, 22:47
|
|
|
Hugo ja Ci przyznam rację dźwięk nie jest najwyższych lotów, a przede wszystkim jest głośny w porównaniu do innych aut. Póki co Galant nie zna automatycznego zamka powyżej danej prędkości, więc słyszę go zawszę z zewnątrz i tak jak pisał tomek84, nawet to lubię przynajmniej zawsze wiem czy się otworzył/zamknął
Mimo wszystko powodzenia, bo wierzę, że zapału Ci wystarczy |
_________________ Jest:
Citroen C4 Coupe VTS 2.0 177KM - Ryszard, 2017 - ???
Paulinowy - Saab 93 1.8t 01.2014r. - ???
Był:
Misiek - Galant, 1999 kombi, Avance, Nardi Torino. 05.2013 - 01.2018 |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21955 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 13-11-2013, 07:50
|
|
|
Bartekkita napisał/a: | przynajmniej zawsze wiem czy się otworzył/zamknął | Nie mam nic do centralnego zamka. Bartekkita napisał/a: | Mimo wszystko powodzenia, bo wierzę, że zapału Ci wystarczy | Skoro piszesz to informuję, że zamki już opanowane, ale chyba przed zimą nie znajdę czasu na montaż. Nie trzeba było rtozkręcać zamków, a wystarczyło podłożyć pod rygiel zamka sprężynkę na ściskanie o długości ok. 4 cm, tak by podczas ryglowania rygiel nie uderzał o odbojnik, bo to stąd pochodzi ten głośny dźwięk ryglowania. Akurat rygiel miał takie zakończenie, że sprężynka pasuje i opiera się o obudowę zamka. Teraz podczas ryglowania nie ma żadnego dźwięku. |
|
|
|
 |
|
|