|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2.5V6, 2000r, sedan, bordowy, Zabrze |
Autor |
Wiadomość |
hassan1
Nowy Forumowicz
Auto: brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-11-2013, 12:55 dobze ze tu wszedlem
|
|
|
nie jestem doświadczony w tych sprawach, ale szukam galanta już dłuższy czas i głownie polegam na intuicji i na jakiejś wiedzy internetowej, ale narazie uniknąłem naszczęście złej decyzji, oglądałem ten model i kilka innych. wyczuł ze nie jestem znawcą i gość sprowadza glanty od 12 lat, chciał mi tego wcisnąć jako super autko i wogule, ale coś mi w nim nie pasowało i widziałem jakie on sprowadza bo widziałem jak na lawecie były 2 inne totalnie zjedzone przez rdze. to mnie troche tez odzucilo. |
|
|
|
 |
gawron
Mitsumaniak gawron

Auto: Galant 01' 2.5v6 Avance Sedan
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-11-2013, 15:38
|
|
|
Tak jak wcześniej pisał kolega: Za te pieniądze to dobrze że w ogóle odpala i jakoś wygląda. Taka jest prawda i w zasadzie to śmieszą mnie ludzie którzy jada na oględziny takiego gala i są zdziwieni że coś jest nie tak Kompletne opłaty oscylują w granicach 3000zł więc gdzie reszta?? Lepiej dać sobie spokój z Galantem jeśli budżet wynosi 8000 zł takie jest moje zdanie nie chce nikogo urazić. |
|
|
|
 |
|
|