[Cari 1.8] Cari 1.8 GDI |
Autor |
Wiadomość |
Bosman70 [Usunięty]
|
Wysłany: 16-02-2007, 22:15 [Cari 1.8] Cari 1.8 GDI
|
|
|
Witajcie, od wczoraj jestem ponownie szczęsliwym poisadaczem Cari ,autko mam sprowadzone z Danii i tu mam problem ma zaisntalowaną nawigacje fabryczna i ładne radio. niestety mój problem polega na tym że za chiny ludowe nie potrafie obsługiwac cokolwiek mi sie uda zdziałac to jest pop prostu przypadek. Jesli ktos wie jak by tu mozna zdobyc polski opis do tego radyjka byłoby super. Pozzdrawiam |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
|
|
|
 |
Bosman70 [Usunięty]
|
Wysłany: 17-02-2007, 19:45
|
|
|
Własnie tu mam problem radyjko nie ma oznaczenia żadnego a wyciagac go nie chce aby czegos nie porysowac na zewnatrz i pod panelem nic nie widziałem żadnej nazwy. pozdrawiam |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 18-02-2007, 14:36
|
|
|
To przynajmniej fotę z panelu zrób i pokaż jak wygląda... |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
Bosman70 [Usunięty]
|
Wysłany: 19-02-2007, 22:45
|
|
|
Dzieki za checi pomocy ale znalazłem sposób zrobiłem ksero instrukcji i znajoma opisała mi co i jak jest oznaczone i juz problem zniknąl wlasnie dzisiaj odebrałem tłumaczenie i zrobiłem spore postepy w obsłudze .
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
degust [Usunięty]
|
Wysłany: 03-02-2010, 09:10
|
|
|
witam
mam taką sprawe....
kiedyś trafiłem na zdjęcie silnika cari od góry i było opisane co gdzie jest z wierzchu silnika...tzn który to zbiorniczek wspomagania ,płuny sprzęgła ,hamulcowego itp
oczywiście większośc wiem ale zapomniałem sobie zapisa fotke i teraz nie moge znaleść-a teraz by mi sie przydało to wiedzieć(polak mądry po szkodzie .
Nawet nie wiem pod jakim tematem było podpięte (bo to chyba nie był konkretny temat opisu silnika tylko gdzieś przy okazji.
MOże ma ktoś jeszcze te fotki i może chciałoby sie mu wkleić ilbo link do tematu podesłać jak pamięta ktoś????? |
|
|
|
 |
fus8
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Carisma 1.9 td
Pomógł: 3 razy Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 147 Skąd: Zielona Góra
|
|
|