|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Avance V6, 2001r, srebrny sedan, Lublin |
Autor |
Wiadomość |
kielo
Nowy Forumowicz
Auto: japońskie
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-11-2013, 19:47 [EAx 97-04] Avance V6, 2001r, srebrny sedan, Lublin
|
|
|
Witam
Jako przyszły mam nadzieję posiadacz Mitsubishi
Proszę o pomoc w ocenie tego auta, ze zdjęć wygląda ciekawie, równe, jednokolorowe ale może wypatrzycie jakieś niezgodności (zderzaki czy inne detale). A może jest wśród Was ktoś kto już widział ten samochód.
Niestety nie jestem ekspertem w sprawach zakupów aut, ale jeśli ktoś z Lublina lub okolic byłby w stanie pomóc w oględzinach i użyczyć swojej wiedzy będę bardzo zobowiązany.
Nie chcę się wpakować na minę sklejaną z przystanku beczki szpachli lakieru i uszlachetniaczy w silniku.
Link do aukcji
http://otomoto.pl/mitsubi...-C31314595.html
 |
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 24-11-2013, 20:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
radek8622
Mitsumaniak

Auto: Galant 2,5v6 elegance 98r
Pomógł: 14 razy Dołączył: 05 Lis 2011 Posty: 521 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 22-11-2013, 23:11
|
|
|
jedź oglądaj ze zdjęć wszystko ok ale zawsze może być coś nie tak. |
_________________ carisma GDI 98,Galant elegance 2,5v6
 |
|
|
|
 |
inq
Mitsumaniak

Auto: Focus
Pomógł: 12 razy Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 2776 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 23-11-2013, 08:22
|
|
|
Znam tego handlarza. Kilku znajomych kupiło od niego auta i wszyscy zadowoleni. Z tego co wiem to nie sprowadza sztrucli i rozbitków. Bardzo często wyszukuje auta z małym przebiegiem, ale na pewno w części też cofa liczniki. W niedzielę sobie, aż podjadę oglądnąć tego Galanta bo wygląda fajnie. |
_________________ "Never drive faster than your angel can fly"
Historia zatacza kółko
Renault 19 ('91)-> Ford Probe GT ('92)-> Laguna ('95)-> Peugeot 307 ('04)-> EA5W ('02)-> Renault 19 ('95)-> EA3W ('01)-> Focus ('14)
 |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 23-11-2013, 08:33
|
|
|
Przyciąga uwagę, oglądałbym |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
kielo
Nowy Forumowicz
Auto: japońskie
|
Wysłany: 23-11-2013, 18:21
|
|
|
inq znalazłem na pewnym forum opinię o tym panu i niestety nie była ona pochlebna, auto jest ze Szwajcarii a z tego co słyszałem od paru osób to większość aut z tego kraju sprowadzanych do Polski jest rozbita w mniejszym lub większym stopniu.
Piszesz że będziesz jechał w niedzielę obejrzeć , ja też noszę się z takim zamiarem, jadę jeszcze zobaczyć mazdę premacy do Firleja |
|
|
|
 |
Sycior
Mitsumaniak

Auto: Galant EA5A & Fiat Fiorino
Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Sty 2013 Posty: 152 Skąd: Kobyłka
|
Wysłany: 25-11-2013, 09:41
|
|
|
Niemal wszystkie szwajcary są po jakiś przygodach. Po prostu dużo bardziej opłacalne jest sprowadzenie ze Szwajcarii rozbitka niż auta bezwypadkowego. Nie oznacza to wcale że trzeba się bać takiego auta, ja mam gala sprowadzonego ze Szwajcarii po strzale w pupkę. Otrzymałem wszelkie zdjęcia także wiem że mocno nie oberwał (z czystym sumieniem bym wyklepał i sprzedał jako bezwypadkowy), a sztuka naprawdę zadbana, także nie ma co się bać Szwajcarów Wystawia auto jako bezwypadkowe, hmm w takim razie poproś o wszelkie dokumenty z kupna tego auta i je przejrzyj. Gdy sprowadzamy ze Szwajcarii rozbitka to mamy w dokumentach wpis że auto jest powypadkowe. |
_________________ Obczaj "Kalinkę" |
|
|
|
 |
Hunter
Forumowicz
Auto: Galant 2.5 V6 A/T '00
|
Wysłany: 25-11-2013, 11:10
|
|
|
A ja dopiero co kupiłem
sprostowanie ==> od Szwajcara (1939 rocznik) Galanta (1999 rocznik),
który na pewno nie był w żaden sposób uszkodzony, nie licząc kilku kwestii technicznych, które szybko naprawiłem, ale lakier jest oryginalny i blachy bardzo zdrowe, nic nie robione |
Ostatnio zmieniony przez Hunter 25-11-2013, 14:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Tomasz87
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.4 MIVEC
Pomógł: 5 razy Dołączył: 28 Cze 2010 Posty: 561 Skąd: mazowieckie
|
Wysłany: 25-11-2013, 11:48
|
|
|
Hunter napisał/a: | A ja dopiero co kupiłem od Szwajcara z 1939 roku Galanta... |
u... to latosi |
|
|
|
 |
|
|