|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
SW '1992 1.8 Automatic |
Autor |
Wiadomość |
Jellyman [Usunięty]
|
Wysłany: 20-02-2007, 09:18 SW '1992 1.8 Automatic
|
|
|
Witam!
Nauczony doświadczeniem z innymi samochodami zanim kupię samochód zaglądam najpierw na stronę miłośników mojej przyszłej "ofiary"
Mam do Was pytanie o Space Wagona (jeszcze się z takim osobiście nie zetknąłem i dlatego pytam) - mój dobry znajomy chce mi sprzedać SW z 1992 r., benzyna 1.8, skrzynia automatyczna, przebieg 240 tys. km (rzeczywisty, nie kręcony), garażowany. Jest drugim właścicielem - kupił go gdy samochód miał 3 lata. Cena dla mnie wynosi 2 tys. zł (słownie: dwa tysiące zł) i jeszcze ok 1 tys. trzeba będzie dać za remont, bo coś z zawieszeniem się dzieje, a na tyle wycenili na stacji obsługi.
Myślicie, że warto? Dziękuję za wszelkie informacje! |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 20-02-2007, 15:33
|
|
|
Jellyman, jak znasz wlasciciela i stan faktyczny samochodu a warsztat powiedzial ze tylko tyle to bierz. Samochod jaki jest widziales Sprobuj sie kawalek przejechac po miescie i poza miasto. Mysle ze Ci sie spodoba.
A poza tym 7 osobowe auto za 3tys |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Jellyman [Usunięty]
|
Wysłany: 21-02-2007, 11:43
|
|
|
Chyba sobie daruję - ten SW byłby tylko po to, by go sprzedać, ale i tak trzebaby wyłożyć deczko kasy - podatek, OC, naprawa... Nie miałbym takiego zgryzu gdyby to był diesel (nawet miałbym kilku chętnych , a tak to trochę szkoda,żeby stał nieużywany i służył od czasu do czasu na jakiś wypad nad morze lub w góry. Ale mimo wszystko dzięki!
22.02.2007
No i wszystko się wyjaśniło, a wszystko dzięki koledze varthog - wielkie dzięki! |
|
|
|
 |
|
|