|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wątpliwości dotyczące zakupu Pajero Sport |
Autor |
Wiadomość |
mateusz6225
Nowy Forumowicz
Auto: audi a4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-10-2013, 10:08 Wątpliwości dotyczące zakupu Pajero Sport
|
|
|
Witam.
Jako że jestem nowy więc jeśli coś pisze nie tak lub tam gdzie nie trzeba to z góry przepraszam.
więc tak;
zamieram kupić autko 4x4 wybór padł ma Pajero Sport 3.0 ewentualnie zastanawiam sie nad grand cherokee wj 4.7
najmniej interesują mnie zalety tych aut na czarnym a przede wszystkim to który jest lepszy w terenie, który ma lepsze możliwości terenowe.
auto ma służyć jako autko którym dojeżdżał bym codziennie do pracy przez las (mieszkam na obrzeżach miasta a domek mam w głębi lasu) i które w takich warunkach by mnie nie zawiodło (audi a4 quattro nie nadaje się wcale) no a poza tym to chce zacząć uczestniczyć własnym autkiem w wyprawach terenowych bo póki co to tylko ze znajomym jego l200 (1gen)
Wiem że Sport ma ramę i sztywno załączany przód a jeep tego nie ma, ale słyszałem wiele pozytywnych opinii o jednym i o drugim i tak szczerzę to nikt nie mówi bierz sporta bo jest niebo lepszy tylko każdy zachwala to co ma a ja potrzebuje profesjonalnej opinii.
Tak jak mówiłem interesuje mnie przede wszystkim dzielność terenowa i pod uwagę biorę tylko te dwa autka.
Z góry dziękuje za pomoc.
Mateusz |
|
|
|
 |
zeeb
Mitsumaniak :)

Auto: Pajero III 3.2 DID A/T
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 21 Wrz 2012 Posty: 192 Skąd: Tychy
|
Wysłany: 04-12-2013, 07:32
|
|
|
I jak, kupiłeś coś? |
_________________ [img]http://img114.imageshack.us/img114/3454/7nvu7vm7.gif[img] |
|
|
|
 |
|
|